29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

ΓΚΟΜΕΘ:Απλώς σούταρα την μπάλα και πήγε μέσα

By on 27 Νοεμβρίου, 2021 0 2308 Views

Ο αρχηγός της Ομόνοιας, Τζιόρντι Γκόμεθ, μίλησε στο επίσημο κανάλι της Ομόνοιας, για το ντέρμπι της Δευτέρας με τον ΑΠΟΕΛ, αναφέρθηκε στο φοβερό γκολ που πέτυχε με την Καραμπάχ, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία για καλό αποτέλεσμα που θα κάνει τον κόσμο της Ομόνοιας να χαρεί. 

Για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ… “Θα είναι δύσκολο παιχνίδι όμως όπως σε κάθε παιχνίδι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για ένα καλό αποτέλεσμα και τους τρεις βαθμούς”.

Θα παίξει ρόλο πως οι δύο ομάδες δεν ξεκίνησαν καλά τη σεζόν στο πρωτάθλημα και προσπαθούν να ανακάμψουν. Τι ρόλο θα παίξει; “Στα ντέρμπι τα πάντα μπορούν να συμβούν και πρέπει να σιγουρευτούμε ότι είμαστε έτοιμοι. Προφανώς ο ΑΠΟΕΛ και εμείς δεν ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν αλλά βελτιωνόμαστε και ελπίζω να το δείξουμε στο γήπεδο τη Δευτέρα”.

Σε ένα τόσο μεγάλο ντέρμπι, τι θα κάνει τη διαφορά για τη νίκη; “Είναι ιδιαίτερα παιχνίδια. Ανυπομονούμε για τον αγώνα. Είναι ωραία παιχνίδια να παίζεις με καλή ατμόσφαιρα. Σίγουρα θα έχουμε τον κόσμο μας να μας στηρίξει και θεωρώ θα είναι ένα καλό παιχνίδι για να παίξεις. Ελπίζω να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα”

Τζιόρντι το έκανες ξανά στο περασμένο παιχνίδι με την Καραμπάχ…Γκολ από το κέντρο του γηπέδου, γκολ της βδομάδας στο Κόνφερενς Λιγκ. Πως βίωσες εκείνη τη στιγμή; “Απλώς σούταρα την μπάλα και πήγε μέσα. Είδα ότι ο τερματοφύλακας ήταν εκτός θέσης και δοκίμασα να σουτάρω την μπάλα. Πήγε μέσα και ήταν ωραίο που πέτυχα αυτό το γκολ απέναντι στην Καραμπάχ”.

Οι οπαδοί μας έχουν εξαντλήσει τα εισιτήρια τους για τον αγώνα. Τι έχεις να τους πει πριν από ένα τόσο σημαντικό αγώνα; “Παίζουμε εκτός έδρας, αλλά σίγουρα θα έχουμε μεγάλη στήριξη από αυτούς και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε καλό αποτέλεσμα και να τους κάνουμε χαρούμενους”