26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η απάντηση της Κυρίας…Μεγάλη νίκη με γκολάρα του Λάζαρου

Η απάντηση της Κυρίας…Μεγάλη νίκη με γκολάρα του Λάζαρου

By on 26 Νοεμβρίου, 2021 0 765 Views

Με εκπληκτικό τέρμα του Λάζαρου από τα 50 μέτρα, η Ανόρθωση κέρδισε 1-0 την Γάνδη και πάει Βελιγράδι για νίκη-πρόκριση!Έβαλε 500 χιλιάδες στο ταμείο,και πάει με ψυχολογία στο ντέρμπι της Δευτέρας με τον Απόλλωνα.Η ψυχή και υο πάθος των παικτών της στην άμυνα έδωσαν την καλύτερη απάντηση σε όσους πίστευαν οτι η ήττα από τον Ολυμπιακό και η ένταση που προκλήθηκε θα ήταν καταστροφή.Η Ανόρθωση του Τιμούρ στα δύσκολα δεν λυγίζει αλλά απαντά στο γήπεδο.

Ασύλληπτο το τέρμα του Ελλαδίτη, η Ανόρθωση πήρε το ζητούμενο στις λίγες ευκαιρίες που βρήκε και άντεξε στην πίεση που έβαλε η Γάνδη στην επανάληψη.

Η Ανόρθωση έκανε 5 τους βαθμούς της στον όμιλο όσους έχει και η Φλόρα μετά τη νίκη της απόψε επί της Παρτιζάν η οποία βρίσκεται στην δεύτερη θέση του ομίλου με 7.

Με νίκη επί της Παρτιζάν και να μην κερδίσει η Φλόρα την Γάνδη στο Βέλγιο την τελευταία αγωνιστική των ομίλων, η Ανόρθωση θα βρεθεί στην επόμενη φάση του θεσμού.

Με τη νίκη της απόψε η ομάδα της Αμμοχώστου βάζει στα ταμεία της μισό εκατομμύριο ευρώ που είναι το πριμ νίκης στη διοργάνωση.

Είναι την ίδια ώρα η πρώτη νίκη κυπριακής ομάδας στη διοργάνωση του Conference League.

Ανόρθωση: Τζουρ, Αμπαρτζουμιάν, Ρισβάνης, Αραγιούρι, Κορέια, Ιωάννου, Χουσμπάουερ, Πόποβιτς (58′ Χρυσοστόμου), Ντέλετιτς (71’ Χριστοφή), Ουάρντα (81’ Κορρέα), Χριστοδουλόπουλος (81’ Ρουσιάς).

Στον πάγκο: Λόρια, Ρουσιάς, Καλτσάς, Μπουσουλάζιτς, Κορρέα, Χριστοφή, Χρυσοστόμου.

Γάνδη: Μπολάτ, Όλσεν, Ενγκαντό, Γκοντό (63’ Οτζίτζα-Οφόε), Οπερί, Ογούσου, Μόντες (63’ Σαμόις), Ντε Σαρτ, Μπρούνο, Μπέζους (63’ Τισουνταλί), Λέμαγιτς (62’ Ντεπουάτρ).

Στον πάγκο: Γιόκμανς, Ροφ, Οκούμου, Μπογιό, Οτζίτζα-Οφόε, Χακβετάτζε, Σαμόις, Φορτούνα, Μπάγιο, Ντεπουάτρ, Τισουνταλί.

Κίτρινες: Αραγιούρι, Χριστοφή, Κορρέα, Ρισβάνης / Ογούσου, Μπέζους, Οπερί

Διαιτητής: Ουρς Σνάιντερ (Ελβετία).
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Μάρκο Ζούρχερ (Ελβετία).
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Μπέντζαμιν Ζούρχερ (Ελβετία).
4ος Διαιτητής: Αλέν Μπιερί.