19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • TΣΟΡΝΙΓΚΕΡ:Μια κυρία μου είπε, θέλουμε το πρωτάθλημα όχι…θέαμα

TΣΟΡΝΙΓΚΕΡ:Μια κυρία μου είπε, θέλουμε το πρωτάθλημα όχι…θέαμα

By on 22 Νοεμβρίου, 2021 0 1539 Views

Διαβάστε όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα με την ΠΑΕΕΚ ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ… 

“Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Μετά το 2-0 ρίξαμε ρυθμό και δεν μου άρεσε αυτό. 

“Την περασμένη βδομάδα πήγα για πρόγευμα και μία όμορφη κυρία, όχι τόσο όμορφη όσο η γυναίκα μου και μου είπε ότι δεν μας ενδιαφέρει το θέαμα αλλά να πάρουμε το πρωτάθλημα. Μου είπε ότι αν θέλουμε θέαμα μπορούμε να δούμε την Μπαρτσελόνα και την Σίτι. Δεν ξέρω πότε είδε τελευταία φορά την Μπαρτσελόνα αλλά εντάξει… Το σημαντικό ότι κερδίσαμε και αυτό είναι που μετρά” 

«Ελέγξαμε αμυντικά το παιχνίδι. Η μόνη φάση που μπορούσαμε να αμυνθούμε καλύτερα ήταν η φάση του πέναλτι. Είχαμε κάποιες φάσεις για να τελειώσουμε το παιχνίδι αλλά το γήπεδο δεν είναι το κατάλληλο για να κάνουμε το παιχνίδι που θέλουμε. Θα πρέπει να βελτιώσουμε το γήπεδο. Το γνωρίζω ότι σε λίγο καιρό θα αλλάξουμε γήπεδο αλλά πρέπει να δούμε αυτό το θέμα».

Για την συνέχεια: «Βλέπουμε μπροστά το παιχνίδι με την Ανόρθωση. Πάμε βήμα, βήμα. Ευχαριστώ τον κόσμο. Ελπίζω τα σφυρίγματα στο φινάλε να μην αφορούν εμάς αλλά κάτι άλλο».

Που θα κριθεί ο τίτλος; Στα παραδοσιακά ντέρμπι ή στα παιχνίδια παγίδες όπως αυτό με την ΠΑΕΕΚ; «Θα προτιμούσα να μην απαντήσω γιατί η σκέψη μας είναι στο επόμενο παιχνίδι με την Ανόρθωση».