26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

ΕΘΝΙΚΟΣ:Ευχαριστούμε τον Ηλία

By on 22 Νοεμβρίου, 2021 0 1480 Views

Πριν από λίγο η διοίκηση της ομάδας της Άχνας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για το διαζύγιο με τον Κύπριο τεχνικό,Hλία Χαραλάμπους: «Το Σωματείο μας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή της ομάδας κ. Ηλία Χαραλάμπους. Ευχαριστούμε τον κ. Χαραλάμπους για όσα έχει προσφέρει στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην καριέρα του. Καλή συνέχεια coach».

Μπορεί να προδόθηκε από την πορεία της ομάδας του, αλλά επιβεβαίωσε πόσο σωστός είναι ο Ηλίας Χαραλάμπους.
Στην προσπάθεια και επιθυμία του να βοηθήσει τον Εθνικό Άχνας να αλλάξει η πορεία του, επιβεβαίωσε αυτά που δήλωσε μετά τον αγώνα με τη Πάφος FC, ότι θα αποφασίσει με γνώμονα πάντα το καλό της ομάδας και έθεσε την παραίτηση στη διάθεση του προέδρου της προσφυγικής ομάδας.
Μιλώντας με τον Κίκη Φιλίππου, αποποιήθηκε του δικαιώματος να διεκδικήσει το συμβόλαιο που έχει με τον Εθνικό και το οποίο προνοεί ακόμα 16 μήνες συνεργασία, αφού έχει ισχύ μέχρι τον Μάϊο του 2023.
Συμφώνησε με τον πρόεδρο να φύγει,σχεδόν χωρίς την παραμικρή αποζημίωση  και έτσι αποχώρησε με φιλικό τρόπο.
Μία κίνηση από τον Κύπριο προπονητή, η οποία εκτιμήθηκε από τον Κίκη Φιλίππου και με αυτή την κατάληξη εκδόθηκε το διαζύγιο με τον Ηλία.
Ο τέως πλέον προπονητής του Εθνικού, πήγε νωρίς το απόγευμα στο Δασάκι Άχνας και αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές και συνεργάτες του μέσα σε φορτισμένο κλίμα, λόγω του ότι δημιουργήθηκε πολύ καλή σχέση με τους ποδοσφαιριστές και άλλα στελέχη της ομάδας.
Ιδιαίτερα συγκινητικός, ήταν και ο αποχαιρετισμός με τον Κίκη Φιλίππου, με τον οποίο συνεργάστηκε άψογα, για σχεδόν ένα χρόνο, αφού προσλήφθηκε στις 8 Δεκεμβρίου 2020 στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.