Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

ΚΟΡΝΟΣ FC:Λήξαν το θέμα.Δεν κτυπήθηκε ο Καϊάφας.Υπήρχε Αστυνομία, παρατηρητής και διαιτητές

22 Νοεμβρίου, 2021
1990 Views
0 Comments
ΚΟΡΝΟΣ FC:Λήξαν το θέμα.Δεν κτυπήθηκε ο Καϊάφας.Υπήρχε Αστυνομία, παρατηρητής και διαιτητές

Ο έφορος ποδοσφαίρου του Κόρνου FC Ανδρέας Σταυρινίδης μιλώντας στον Super Sport FM 104.0 έδωσε τη δική του εκδοχή για όλα όσα συνέβησαν μετά τον αγώνα της ομάδας του με αντίπαλο την ΕΝΑΔ και ξεκαθάρισε πως δεν χτυπήθηκε ο αντίπαλος προπονητής Κώστας Καϊάφας.

«Θέση της ομάδας μας και του συμβουλίου μας είναι ότι οι αγώνες κρίνονται στο γήπεδο. Οποιαδήποτε αναπαραγωγή ή συνέχεια των γεγονότων μόνο φανατισμό και παρεξηγήσεις μπορούν να δημιουργήσουν. Το θέμα πάει στη δικαστική, υπάρχει φύλλο αγώνος και έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στον Αθλητικό Δικαστή. Ο καθένας θα πάρει αυτό που έχει πράξει. Μιλώ για όλους που αναφέρονται στο φύλλο αγώνος. Θεωρώ ότι ήταν λάθος το ότι δόθηκε τόση έμφαση από τους ανθρώπους της ΕΝΑΔ αυτό. Εγώ θέλω να αποκαταστήσω το κύρος της ομάδας μας γιατί μας προσβάλλει ο τρόπος που έθεσαν το θέμα», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Δεν χτυπήθηκε ο Κώστας Καϊάφας. Διαπληκτίστηκε με κάποιον παίκτη μας, ο παίκτης μας εισήλθε στα αποδυτήρια και εγώ έκλεισα την πόρτα, όμως ο κ. Καϊάφας ήρθε να ζητήσει τον λόγο όχι με τον καλύτερο τρόπο και δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Ήρθαν σε διαπληκτισμό, ο ένας μέσα στα αποδυτήρια και ο άλλος έξω, λέχθηκαν κάποιες κουβέντες. Σπρώχτηκαν μεταξύ τους, έπεσαν κάτω, όπως έπεσα και εγώ κάτω μαζί τους. Από αυτά συμβαίνουν και σε μεγάλους ευρωπαϊκούς αγώνες. Μπορεί ο κ. Καϊάφας να έχει γατάκια στο σπίτι του, πάντως στο γήπεδο δεν είχε γατάκια, είμασταν άνθρωποι. Στο γήπεδο υπήρχε Αστυνομία, παρατηρητής και διαιτητές».

Καταλήγοντας ανέφερε: «Είχε Αστυνομία στο γήπεδο. Αυτά που είδε τα είπε στον παρατηρητή και τον διαιτητή. Μπράβο στον Κώστα Καϊάφας που είπε ότι το θέμα θεωρείτε λήξαν, όπως και για μας το ίδιο ισχύει».

Comments are closed.

echo do_shortcode( '[contact-form-7 id="891" title="Newsletter"]' ); ?>