Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

ΣΑΚΚΑΣ:Πρέπει να κάνουμε περισσότερη προσπάθεια

21 Νοεμβρίου, 2021
2066 Views
0 Comments
ΣΑΚΚΑΣ:Πρέπει να κάνουμε περισσότερη προσπάθεια

Στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με την ΑΕΛ, ο προπονητής της Δόξας Κώστας Σακκάς ανέφερε…

“Είμαστε σε μια περίοδο που μας πιέζει η βαθμολογική αλλά δεν μπορώ να έχω κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές, σήμερα έπαιξαν αρκετά καλά. Έγινε μια συλλογική προσπάθεια και ελπίζω ότι με έτσι εμφανίσεις ειδικά στο γήπεδο μας, θα έρθουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Βλέπουμε την συνέχεια, έχουμε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα, με την ΠΑΕΕΚ. Ευελπιστούμε ότι με την κατάλληλη προετοιμασία θα κάνουμε πάλι ένα καλό παιχνίδι. Τακτικά, αν εξαιρέσουμε τα 1-2 προβλήματα που μας δημιούργησε η ΑΕΛ όσον αφορά την εναλλαγή θέσεων στα πλάγια, μετά το βρήκαμε και σταθήκαμε αρκετά καλά, πιέζοντας ψηλά. Κάναμε φάσεις, αν δεν κάνω λάθος κάναμε 7 τελικές, είχαμε 5-6 κόρνερ, ακόμα και στο 89’ βρήκαμε ευκαιρία αλλά δεν τα καταφέραμε.

Το σημαντικό είναι ότι δεν δεχθήκαμε γκολ όμως πρέπει να κάνουμε περισσότερη προσπάθεια. Οι ποδοσφαιριστές αυτή την εβδομάδα δούλεψαν αρκετά καλά, γι αυτό τους είπα ότι με τέτοια προσπάθεια δεν έχουν να φοβηθούν κάτι”.

Για το πόσο σημαντικό-κρίσιμο είναι το επόμενο ματς με την ΠΑΕΕΚ: “Θα έρθουν κι άλλα κρίσιμα παιχνίδια. Είναι σημαντικό όπως και το σημερινό. Υπάρχει δρόμος. Μπορούσαμε περισσότερους βαθμούς τόσο με Ομόνοια όσο και με Άρη, ακόμα και με το ΑΠΟΕΛ. Πρέπει να βγούμε από αυτή την βαθμολογική πίεση και ο μόνος δρόμος είναι να πάρουμε αποτελέσματα με περισσότερους βαθμούς”.

Comments are closed.