ΔΙΕΘΝΗ
Like

Premier League: Επίσημη η συμφωνία με τις ΗΠΑ για τα τηλεοπτικά ύψους 2 δισεκατ. ευρώ!

18 Νοεμβρίου, 2021
701 Views
0 Comments
Premier League: Επίσημη η συμφωνία με τις ΗΠΑ για τα τηλεοπτικά ύψους 2 δισεκατ. ευρώ!

Αμύθητα κέρδη για την Premier League που συμφώνησε με γνωστό αμερικανικό δίκτυο για τα τηλεοπτικά δικαιώματα και θα λάβει το εκκωφαντικό ποσό των 2 δισεκατομμυρίων ευρώ σε βάθος εξαετίας!

Deal που θα της αποφέρει ανυπολόγιστα πλούτη κατάφερε να ολοκληρώσει η Premier League, η οποία σε κάθε ευκαιρία αποδεικνύει περίτρανα πως είναι η «βασίλισσα» των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Πως αλλιώς άλλωστε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας με το αμερικανικό δίκτυο NBC για τη μετάδοση των αγώνων της που θα της προσφέρει το εκκωφαντικό ποσό των δυο δισεκατομμυρίων ευρώ σε βάθος εξαετίας!

Αρχής γενομένης από το 2022 η συνεργασία μεταξύ των δυο πλευρών θα συνεχίσει να υφίσταται μέχρι το 2028, με τις ΗΠΑ πλέον να έχουν στη διάθεσή τους όλα τα αστέρια της Αγγλίας μπροστά στις οθόνες τους και τη λίγκα να κολυμπάει σε… λίμνη από χρυσάφι.

Το εν λόγω deal πάντως παίρνει ακόμα πιο εντυπωσιακές διαστάσεις αν αναλογιστεί κανείς πως μόλις πριν από μια πενταετία η Premier είχε δώσει τα χέρια με το ίδιο δίκτυο στη μισή τιμή…

Comments are closed.

echo do_shortcode( '[contact-form-7 id="891" title="Newsletter"]' ); ?>