20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ:Τον τελευταίο λόγο έχει ο Γενικός Εισαγγελέας για την υπόθεση Λαρένα

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ:Τον τελευταίο λόγο έχει ο Γενικός Εισαγγελέας για την υπόθεση Λαρένα

By on 16 Νοεμβρίου, 2021 0 953 Views

Για την πρόσφατη συνάντηση με μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών, την επίθεση στην οικία του Δημήτρη Γρηγόρη και τις εξελίξεις στην υπόθεση Λαρένα μίλησε στη Στέλλα Σωκράτους και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη συνάντηση με τον ΣΔΚ μετά τους πρόσφατους βανδαλισμούς στον σύνδεσμο αλλά και στα σπίτια τους:

«Ήταν μια προγραμματισμένη συνάντηση, μας απασχολούν ιδιαίτερα έντονα κάποια ποινικά θέματα αναφορικά με κακόβουλες ζημιές σε υποστατικά και ιδιοκτησίες διαιτητών. Τέθηκαν θέματα από τον ΣΔΚ, έγιναν συμβουλές και συστάσεις από την αστυνομία σε σχέση με παθητικά μέτρα που πρέπει να ληφθούν. Μέλος της αστυνομίας εκπόνησε μελέτη για μέτρα στο κτίριο του ΣΔΚ. Η αστυνομία διαβεβαίωσε ότι θα είναι στο πλευρό των διαιτητών, προσπαθούμε με οποιονδήποτε τρόπο να προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε σε πρόσωπα που προβαίνουν σε αυτές τις ενέργειες».

Για τη δυσκολία εξιχνίασης ανάλογων υποθέσεων:

«Υπάρχουν πολλά αντικειμενικά προβλήματα. Σε σχέση με την πρόσφατη επίθεση στο κτίριο του ΔΣΚ, τα πρόσωπα αυτά είχαν καλυμμένα πρόσωπα με κουκούλες, δεν υπήρξε μαρτυρία για να καταλήξουμε σε οποιοδήποτε πρόσωπο. Η μαρτυρία των διαιτητών είναι πολύ σημαντική για να μπορέσουμε να οδηγηθούμε στους δράστες».

Για την επίθεση στον αναπληρωτή πρόεδρο της Ομόνοιας, Δημήτρη Γρηγόρη, και κατά πόσον σχετίζεται με το ποδόσφαιρο:

«Δεν υπήρξε οποιαδήποτε εξέλιξη. Ζητούμε τη βοήθεια του κόσμου, η παραμικρή πληροφορία είναι πολύ σημαντική. Η κατεύθυνση που υπάρχει αφορά το ποδόσφαιρο, αλλά από τη στιγμή που δεν εντοπίζεται ο δράστης δεν μπορούμε να τοποθετηθούμε. Ερευνούμε όλα τα ενδεχόμενα».

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση Λαρένα:

«Ο φάκελος ολοκληρώθηκε, διαβιβάστηκε στη Νομική Υπηρεσία, στάλθηκε πίσω για κάποιες διευκρινίσεις, έγιναν οι διευκρινίσεις και θα σταλεί πίσω στην Νομική Υπηρεσία. Τον τελευταίο λόγο έχει ο Γενικός Εισαγγελέας».