27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Η Μάντσεστερ Σίτι έπαιξε… κορόιδο τη Γιουνάιτεντ, με 26 πάσες και επαφή και των έντεκα στο δεύτερο γκολ! (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι έπαιξε… κορόιδο τη Γιουνάιτεντ, με 26 πάσες και επαφή και των έντεκα στο δεύτερο γκολ! (vid)

By on 9 Νοεμβρίου, 2021 0 2606 Views
Η Μάντσεστερ Σίτι έπαιξε... κορόιδο τη Γιουνάιτεντ, με 26 πάσες και επαφή και των έντεκα στο δεύτερο γκολ! (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε ό,τι ήθελε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτι που φάνηκε και με το παραπάνω στο δεύτερο γκολ, όπου συμμετείχαν και οι 11 παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα ανταλλάσοντας 26 πάσες!

Πέρασαν μερικές μέρες μετά τον «περίπατο» της Μάντσεστερ Σίτι στο «Ολντ Τράφορντ». Οι Πολίτες, όμως, συνεχίζουν να θαυμάζουν τα κατορθώματά τους στα social media, δημοσιεύοντας αυτή τη φορά το βίντεο στο οποίο η αρμάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα κάνει ό,τι θέλει τη Μ.Γιουνάιτεντ στη φάση του δεύτερου γκολ.

Ο Μπερνάρντο Σίλβα νίκησε τον Ντε Χέα μετά την πλήρη αδράνεια των Σο-Μαγκουάιρ στο γέμισμα του Ζοάο Κανσέλο, αλλά η «μαγεία» του γκολ ξεκινάει… 85 δευτερόλεπτα πριν. Από το κλέψιμο του Στόουνς, η Σίτι αντάλλαξε συνολικά 26 πάσες, με τη μπάλα να περνάει και από τους 11 παίκτες της, σε ένα ανελέητο «κορόιδο» που ολοκληρώθηκε με τη μπάλα στα δίχτυα.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Στο βίντεο που ανήρτησαν οι άνθρωποι της Σίτι, μάλιστα, τονίζεται με ειδικό εφέ το ποιος κάνει την κάθε επαφή με τη μπάλα από τους ποδοσφαιριστές του Πεπ.

Δείτε το βίντεο