25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Στο επίκεντρο ο Σόουζα και η ΑΕΛ ζητά την τιμωρία του

Στο επίκεντρο ο Σόουζα και η ΑΕΛ ζητά την τιμωρία του

By on 7 Νοεμβρίου, 2021 0 5386 Views

Αρχικά είχαμε την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λεμεσού με την οποία καλεί την ΚΟΠ και τον Αθλητικό Δικαστή να τιμωρήσουν παραδειγματικά τον Λούκας Σόουζα. 

Ανακοίνωση από την ΑΕΛ με την οποία καλεί την ΚΟΠ και τον Αθλητικό Δικαστή να τιμωρήσει παραδειγματικά τον Λούκας Σόουζα.

Μαζί με την ανακοίνωση ανέβηκε η πιο πάνω φωτογραφία

και το βίντεο – Δείτε εδώ.“Καλούμε την ΚΟΠ και τον Αθλητικό Δικαστή να τηρήσουν τουλάχιστο αυτοί τους κανόνες, αφού δεν είχαν την δύναμη να τους τηρήσουν οι 6 διαιτητές της αναμέτρησης και να τιμωρήσουν ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ Λούκας Σόουζα, ο οποίος πρόσβαλε το σύνολο του Κυπριακού αθλητισμού και ειδικότερα τον κόσμο του ποδοσφαίρου με την άσεμνη χειρονομία του προς τον κόσμο της ΑΕΛ στο 24’ όταν το αποτέλεσμα ήταν στο 0-0.Δυστυχώς ούτε αυτό μπόρεσε να δει ο Βασίλης Δημητρίου, οι δυο βοηθοί του, ο 4ος διαιτητής της αναμέτρησης, καθώς επίσης και το δίδυμο που ήταν στο VAR.Πολύ μικρός για να προσβάλεις τον τεράστιο κόσμο της ΑΕΛ”.

Αργότερα, ήρθε η απάντηση του ΑΠΟΕΛ, το οποίο ισχυρίζεται ότι ο Βραζιλιάνος έδειξε ότι η μπάλα είναι κόρνερ

Η ανακοίνωση:

Σε σχέση με την υποτιθέμενη προσβολή στον κυπριακό αθλητισμό και ειδικά στο ποδόσφαιρο ας είμαστε ευαίσθητοι και σε πολλές ξεκάθαρες εικόνες του παρελθόντος. Εμείς στον ΑΠΟΕΛ δεν δασκαλεύουμε τους παίκτες μας, ούτε αποκαλούμε οπαδούς με χαρακτηρισμούς. Το αφήνουμε ως εδώ…

Σε ότι αφορά στην ανακοίνωση της ΑΕΛ, για τον Lucas Souza, ας αποδείξει ότι ο ποδοσφαιριστής μας δεν υποδεικνύει ότι η μπάλα είναι κόρνερ. Καμία αντιδικία και καμία συζήτηση με την κερκίδα.  Το μοναδικό τηλεοπτικό πλάνο αυτό δείχνει.

Μετά από όλα αυτά, ο λόγος ανήκει στα αρμόδια σώματα της ΚΟΠ για να αποφασίσουν αν ο Σόουζα έκανε άσεμνη χειρονομία προς την κερκίδα ή υπέδειξε κόρνερ

Κάτι ανάλογο έγινε πιο παλιά, όταν είχαν τιμωρηθεί Γκαστόν Σανγκόι, Ορλάντο Σα, Τόμας Ντε Βισέντι, Μπρούνο Βάλε και άλλοι οι οποίοι έκαναν χειρονιμίε ςπου δεν έγιναν αντιληπτές από τους διαιτητές.

Αν αποδειχθεί ότι έκανε άσεμνη χειρονομία, τότε κινδυνεύει με τιμωρία κάποιων αγωνιστικών.