Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

MΠΕΡΓΚ:Δεν υπάρχει μεγάλη απόσταση μεταξύ των ομάδων.Είμαστε αρκετά καλοί ώστε να τα καταφέρουμε

6 Νοεμβρίου, 2021
1395 Views
0 Comments
MΠΕΡΓΚ:Δεν υπάρχει μεγάλη απόσταση μεταξύ των ομάδων.Είμαστε αρκετά καλοί ώστε να τα καταφέρουμε

Δηλώσεις από τον Χένινγκ Μπεργκ για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εθνικό.

Ο προπονητής της Ομόνοιας αναφέρθηκε στους αγώνες με Ανόρθωση και Βασιλεία, ενώ έστειλε και το μήνυμά του προς τον κόσμο.

Αναλυτικά όσα είπε στην ιστοσελίδα των πρασίνων:

Εκτός έδρας αγώνας με τον Εθνικό. Πώς τον περιμένεις;
Ανυπομονούμε για το παιχνίδι με τον Εθνικό. Πρόκειται για αγώνα πρωταθλήματος, θεσμός στον οποίο θέλουμε να πετύχουμε περισσότερες νίκες και ελπίζουμε αυτό να αρχίσει την Κυριακή.

Την τελευταία φορά κόντρα στην Ανόρθωση δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Τι πρέπει να κάνουμε την Κυριακή για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς;
Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, αν και υπάρχουν κάποιες ομοιότητες. Δεν υπάρχει μεγάλη απόσταση μεταξύ των ομάδων. Συγκεντρωνόμαστε στους εαυτούς μας, θέλουμε να τα πάμε καλά και πιστεύω είμαστε αρκετά καλοί ώστε να τα καταφέρουμε.

Κόντρα στη Βασιλεία, η ομάδα έχει πολύ καλή απόδοση. Πώς πιστεύεις ότι θα επηρεάσει αυτή η απόδοση το παιχνίδι με τον Εθνικό;
Είναι ωραίο για τους παίκτες που απέδωσαν καλά, που πήραν καλό αποτέλεσμα και σίγουρα αυτό βοηθά στην αυτοπεποίθηση. Φυσικά είναι κάτι θετικό και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε.

Οι φίλαθλοι εκτίμησαν πολύ την εμφάνιση κόντρα στη Βασιλεία την περασμένη Πέμπτη και περιμένουν παρόμοια προσπάθεια την Κυριακή. Ποιο είναι το μήνυμά σου στον κόσμο μας;
Υπήρχε ωραία ατμόσφαιρα την περασμένη Πέμπτη. Ήταν καλό που ακούσαμε τον κόσμο. Ο κόσμος μας στηρίζει πάντα την ομάδα όταν βλέπει πως οι παίκτες προσπαθούν να είναι επιτυχημένοι. Το εκτιμούμε.

asfaeqt

Comments are closed.

echo do_shortcode( '[contact-form-7 id="891" title="Newsletter"]' ); ?>