29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΘΕΜΑΤΑ
  • Εκδήλωση για την έναρξη των Πρωταθλημάτων Grassroots Mikel

Εκδήλωση για την έναρξη των Πρωταθλημάτων Grassroots Mikel

By on 6 Νοεμβρίου, 2021 0 2020 Views

Από αριστερά, ο Κυριάκος Ιεζεκιήλ εκ μέρους των Μιkel, ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας, ο Τηλέμαχος Τηλεμάχου εκ μέρους των Mikel,  η Έλενα Παπαντωνίου εκ μέρους των υπεραγορών Παπαντωνίου και η Ιωάννα Λεωνίδου εκ μέρους της Χαραλαμπίδης Κρίστης.

——————————————————————————————————————————–
Εκδήλωση με την ευκαιρία της έναρξης των Παιδικών Πρωταθλημάτων Grassroots Mikel διοργάνωσε σήμερα το πρωί η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου στα γήπεδα του Κεραυνού στον Στρόβολο.
Παρών εκ μέρους της ΚΟΠ ήταν ο Πρόεδρος Γιώργος Κούμας και ο Γενικός Διευθυντής Ανθούλης Μυλωνάς.
Ο μέγας χορηγός των Πρωταθλημάτων, η Mikel Coffee Company, ο χορηγός διατροφής, οι Υπεραγορές Παπαντωνίου καθώς και ο Στρατηγικός συνεργάτης της ΚΟΠ στα Παιδικά Πρωταθλήματα, η Χαραλαμπίδης Κρίστης εκπροσωπήθηκαν στην εκδήλωση δίνοντας στα παιδιά δώρα και συμβουλές για την υγιεινή διατροφή.

«Νιώθουμε πολύ ικανοποιημένοι γιατί τα παιδιά ξαναγύρισαν στα γήπεδα, στο αγαπημένο τους άθλημα. Τα Πρωταθλήματα Grassroots για την ΚΟΠ είναι η  πιο ευχάριστη διοργάνωση. Τα παιδιά το απολαμβάνουν, έρχονται οι γονείς να καμαρώσουν τα παιδιά τους και αγωνίζονται στις μικρές ηλικίες και χωρίς διαιτητές χωρίς να έχουν οποιαδήποτε προβλήματα» δήλωσε ο Πρόεδρος της ΚΟΠ, που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους χορηγούς και συνεργάτες της Ομοσπονδία:

«Ευχαριστώ τον κύριο χορηγό μας, την Mikel Coffee Company που από φέτος συνεργάζεται με την ΚΟΠ εύχομαι να είναι μαζί μας για πολλά χρόνια, τον χορηγό διατροφής τις Υπεραγορές Παπαντωνίου και την Χαραλαμπίδης Κρίστης που στηρίζουν τη μεγάλη μας προσπάθεια».

Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι των χορηγών εξέφρασαν τη χαρά και την ικανοποίηση τους που στηρίζουν το παιδικό ποδόσφαιρο, τονίζοντας την ανάγκη της προώθησης της υγιεινής διατροφής, κυρίως στα παιδιά.

Όλοι απόλαυσαν ένα όμορφο πρωινό παρακολουθώντας τα μικρά παιδιά να παίζουν ποδόσφαιρο και να ζουν την χαρά του αγαπημένου τους αθλήματος, μακριά από σκοπιμότητες.

Τα Πρωταθλήματα Grassroots Mikel της ΚΟΠ  καταγράφουν φέτος συμμετοχές ομάδων και των παιδιών σε αριθμούς ρεκόρ.

Συγκεκριμένα,  συμμετέχουν 9000 περίπου παιδιά από 5 εώς 14 ετών από 870 ομάδες που προέρχονται από 120 Ακαδημίες από όλη την Κύπρο. Διοργανώνονται συνολικά 70 Πρωταθλήματα τριών ταχυτήτων και η αγωνιστική τους δράση θα ολοκληρωθεί στις 30 Μαΐου 2022.