20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πληθώρα επιλογών για τους αγώνες του Champions League στην Bet on Alfa

Πληθώρα επιλογών για τους αγώνες του Champions League στην Bet on Alfa

By on 2 Νοεμβρίου, 2021 0 1188 Views

Για όσους συνηθίζουν να ποντάρουν σε παρολί με τουλάχιστον τέσσερις αγώνες η Bet on Alfa προσθέτει Bonus απόδοση μέχρι και 50% της απόδοσης του παρολί.

Πριν από δύο βδομάδες η Αταλάντα προηγήθηκε της Μάντσεστερ Γιουν. στο «Ολντ Τράφορντ» με σκορ 2-0 στο 28’ αλλά η Γιουνάιτεντ κατάφερε να κάνει την ανατροπή στην επανάληψη και νίκησε με σκορ 3-2. Ο σημερινός τους αγώνας έχει πολύ μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες. Στην Bet on Alfa η νίκη της Αταλάντα προσφέρεται σε απόδοση 2.90, η ισοπαλία στο 3.65, η νίκη της Μάντσεστερ στο 2.20, το Over 2.5 στο 1.55 και το Under 2.5 στο 2.40.

Η Αταλάντα στους πέντε από τους έξι πιο πρόσφατους αγώνες της σε πρωτάθλημα και Ευρώπη έχει κάνει Over 3.5 & Goal/Goal. Η Μάντσεστερ Γιουν. στους τέσσερις πιο πρόσφατους αγώνες της σε πρωτάθλημα και Ευρώπη σκόραρε συνολικά οκτώ γκολ και δέχτηκε δώδεκα. Η Bet on Alfa προσφέρει το Over 3.5 σε απόδοση 2.30 και τον συνδυασμό «Over 2.5 & Goal/Goal» στο 1.80.

Η Αταλάντα έχει σκοράρει και στους τρεις αγώνες της στον όμιλο και έχει δεχτεί συνολικά τέσσερα γκολ. Η Μάντσεστερ Γιουν. σκόραρε και δέχτηκε γκολ και στους τρεις αγώνες της. Στην Bet on Alfa το «Goal/Goal» στον αγώνα προσφέρεται σε απόδοση 1.50, το «Goal/Goal στο πρώτο ημίχρονο» στο 3.40 και το «Goal/Goal στο δεύτερο ημίχρονο» στο 2.45.

Αταλάντα και Μάντσεστερ Γιουν. σκοράρουν με άνεση και δέχονται γκολ εύκολα. Το ειδικό στοίχημα «Over 1.5 και στα δύο ημίχρονα» προσφέρεται από την Bet on Alfa σε απόδοση 3.65.

Στα ημίχρονα-τελικά η ανατροπή 2/1 υπέρ της Αταλάντα προσφέρεται σε απόδοση 31.00 και η ανατροπή 1/2 υπέρ της Γιουνάιτεντ σε απόδοση 26.00. Οι ημι-ανατροπές 1/Χ και 2/Χ έχουν αποδόσεις 14.00 έκαστη. Τα ημίχρονα-τελικά έχουν το προνόμιο του Cash Back στην Bet on Alfa.

Τι είναι όμως το Cash Back; H Bet on Alfa επιστρέφει τα πονταρίσματα σε Ημίχρονα-Τελικά και Ακριβές Σκορ αν εμφανιστεί λευκή ισοπαλία (0-0). Μπορεί να κερδίσετε επιστροφή χρημάτων όταν χάνεται το στοίχημά σας.

Στην ενότητα «Combo Bets» της Bet on Alfa θα βρείτε μεταξύ άλλων τις ακόλουθες ενδιαφέρουσες επιλογές:

Νίκη Αταλάντας & Goal/Goal – Απόδοση 4.60

Νίκη Μάντσεστερ Γιουν. & Goal/Goal – Απόδοση 3.55

Ισοπαλία & Goal/Goal – Απόδοση 4.10

Τι είναι τα Combo Bets; Σε κάθε αγώνα η Bet on Alfa προσφέρει πολλές περιπτώσεις συνδυασμών του τελικού αποτελέσματος, του πλήθους των γκολ και του αν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Για να δείτε όλους τις διαθέσιμες επιλογές με τις αποδόσεις τους επισκεφτείτε την καρτέλα “Combo” που υπάρχει σε κάθε αγώνα.

Η Bet on Alfa προσφέρει στον Cristiano Ronaldo απόδοση 2.00 ως anytime scorer, 4.80 για πρώτο σκόρερ, 4.80 ως τελευταίο σκόρερ και 6.00 στο να σκοράρει 2+ γκολ.

Η Ντιναμό Κιέβου δεν έχει σκοράρει σε κανέναν από τους τρεις αγώνες της στον όμιλο και υποδέχεται την Μπαρτσελόνα η οποία έχει κάνει μία νίκη και δύο ήττες στους τρεις αγώνες της. Η μοναδική της νίκη ήταν επί της σημερινής της αντιπάλου με σκορ 1-0. Στην Bet on Alfa η νίκη της Ντιναμό προσφέρεται σε απόδοση 4.80, η ισοπαλία στο 3.85, η νίκη της Μπαρτσελόνα στο 1.65, το Over 2.5 στο 1.80, το Under 2.5 στο 2.00 και το Goal/Goal στο 1.80. Ο συνδυασμός «Over 2.5 & Goal/Goal» προσφέρεται σε απόδοση 2.25. Μέσω του πανίσχυρου Build & Bet ο συνδυασμός «Νίκη Μπαρτσελόνα & Over 5.5 κόρνερ για Μπαρτσελόνα» προσφέρεται σε απόδοση 2.30.

Συμμετέχουν τα Build & Bet στοιχήματα σε παρολί ή σύστημα; ΝΑΙ, στην Bet on Alfa υπάρχει και αυτή η δυνατότητα η οποία μπορεί να εκτοξεύσει τις αποδόσεις ενός πετυχημένου παρολί ή συστήματος.

Κατεβάστε τώρα το application της Bet on Alfa για να έχετε πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή απ’ όπου κι αν βρίσκεστε. Είναι διαθέσιμο και για iOS και για Android συσκευές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Αυτά είναι:

  • Mπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
  • Bonus στα παρολί μέχρι 50%
  • Cash Back στο σκορ 0-0

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας εδώ.

Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια.