28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024

ΑΕΚ-ΕΘΝΙΚΟΣ 1-0:Εκεί στην κορυφή με τον Ρόμο λυτρωτή

By on 31 Οκτωβρίου, 2021 0 8501 Views

Xρειάστηκε δύο λεπτά ο Ρομό αφότου πέρασε στο παιχνίδι στο 62′, για να σκοράρει και να λύσει τον «γόρδιο δεσμό» για την AEK που μέχρι εκείνο το σημείο τα έβρισκε σκούρα απέναντι στον Εθνικό.΄Ένα γκολ που τελικά χάρισε τη νίκη στην ΑΕΚ που συνεχίζει αήττητη στην κορυφή με έξι νίκες και σύο ισοπαλίες! Mέτριο χωρίς μεγάλες ευκαιρίες το παιχνίδι στο Α΄ημίχρονο με αργό ρυθμόι .Η ΑΕΚ έχει την κατοχή (54%) αλλά δεν μπόρεσε να κυριαρχήσει και να δημιουργήσει ξεκάθαρες φάσεις αφού ο Εθνικός αμύνετο αποτελεσματικά. Δύο τελικές εκτός στόχου οι γηπεδούχοι, δύο τελικές ο Εθνικός, μία εντός στόχου. Στο β΄ημίχρονο η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να πιάσει την καλή της απόδοση όμως ανέβασε την πίεση της και χωρίς πολλές φάσεις πέτυχε το χρυσό γκολ με τον Ρόιμο.Η αντίδραση του Εθνικού έφερε δύο καλές προϋποθέσεις αλλά δεν απείλησε την ΑΕΚ παρά την γενικά καλή του εικόνα στο παιχνίδι.

AEK (Ντ. Καταλά): Τούμπας, Γκουστάβο, Τρισκόφσκι, Φαράζ (46′ Τιάγκο), Γκαρσία (46′ Τάντι), Μιλίτσεβιτς, Ροσάλες, Εσπινόσα (79′ Άμπραχαμ), Ντάρμπισαϊαρ (62′ Ρόμο), Τόμοβιτς, Γκιούρτσο (46′ Ακοράν)
Στον πάγκο:  Λεάλ, Oλατούνζι, Ναούμ, Γκονζάλεθ, Μακρής, Χριστοφόρου

Εθνικός (Η. Χαραλάμπους): Μπογκατίνοφ, Πηλέας, Άδωνη, K. Ηλία (70′ Μ. Ηλία), Ασούμπρε (70′ Ελουντού), Αράζ (46′ Ιωάννου), Κουντόμπιακ (37′ Κουμής), Φλοριάν (79′ Φλοριάν), Κυπριανού, Φόλμπρεχτ, Ταράσοφς
Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Καρασάουκς, Μωυσέως

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Tόμοβιτς / Αράζ, Ασούμπρε

ΘΕΑΤΕΣ: 2.500
ΣΚΟΡΕΡ:64΄Ρόμο
Διαιτητής: Αντωνίου Μενέλαος

(Σε μια στιγμή έντασης μεταξύ Ασούμπρε και Τόμοβιτς μετά από φάουλ του πρώτου στον δεύτερο ο αμυντικός της ΑΕΚ ζήτησε τον λόγο, ο μεσοεπιθετικός του Εθνικού αντέδρασε έσπρωξαν και οι δύο παίκτες όμως ο διαιτητής έδειξε κίτρινη μόνο στον παίκτη του Εθνικού. Ο Τόμοβιτς ήταν χρεωμένος ήδη με κίτρινη.)
Α’ Βοηθός: Γεωργίου Χαράλαμπος
Β’ Βοηθός: Αναστασίου Στέφανος
4ος: Νεοκλέους Νικόλας
VAR: Δημητρίου Βασίλης
AVAR: Γεωργίου Παύλος
Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης