Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

ΣΑΚΚΑΣ:Δεν έχω παράπονα από τους πάικτες μου.Είχαμε πρόβλημα ύψους στα στατικά

30 Οκτωβρίου, 2021
6611 Views
0 Comments
ΣΑΚΚΑΣ:Δεν έχω παράπονα από τους πάικτες μου.Είχαμε πρόβλημα ύψους στα στατικά

O προπονητής της Δόξας, Κώστας Σακκάς, μετά και την ισοπαλία της ομάδας του, κόντρα στον ΑΠΟΕΛ με 2-2, παραχώρησε διάσκεψη Τύπου.

Οι τοποθετήσεις του:

“Ένα παιχνίδι το οποίο βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Με την δουλειά των ποδοσφαιριστών καταφέραμε να βρεθούμε μπροστά στο σκορ. To ΑΠΟΕΛ μας πίεσε αρκετά με τον τρόπο που επιτίθεται Είχαμε πρόβλημα στα στατικά, ήταν λόγω ύψους. Στο τέλος αυτής της μέρας αυτά τα δύο ήταν η αιτία να χάσουμε δύο βαθμούς. Δεν κάναμε και το καλύτερο μας παιχνίδι, δεν μπορέσαμε να σταματήσουμε τα στατικά αλλά κρατήσαμε αρκετά καλά στοαπιχνίδι και δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου γιατί τα έδωσαν όλα. 

Μπορούσαμε τα τελευταία παιχνίδια να είχαμε περισσότερους βαθμούς. Στα τελευταία λεπτά χάσαμε πολλούς βαθμούς. Έχουμε αρκετά καλή ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές μου τα έδωσαν όλα. 

Σίγουρα υπάρχει λύση, δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Δεν είναι δικαιολογία πως είχαμε 3-4 βασικούς εκτός.

Για τον Μπαλντέ: Δεν μπορώ να σχολιάσω συγκεκριμένα ένα ποδοσφαιριστή. Υπάρχουν πολλά καλοί ποδοσφαιριστές. Είναι καλό ποδοσφαιριστής, αλλά θέλει αρκετή δουλειά ακόμη. Γνωρίζει και τα καλά του και τα κακά του.

Για το γήπεδο, το νέο σπίτι της Δόξας: Είναι ένα γήπεδο το οποίο είναι ποδοσφαιρικό. Να έχουμε ένα γήπεδο που θα έρχεται περισσότερος ο κόσμος της ομάδας μας. Σήμερα παίζαμε εντός έδρας και νομίζαμε παίζαμε στο ΓΣΠ. Πρέπει να πούμε ότι η διοίκηση, προσπάθησε να αλλάξει επίπεδο την ομάδα”. 

Comments are closed.

echo do_shortcode( '[contact-form-7 id="891" title="Newsletter"]' ); ?>