Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ:Κάθε αγωνιστική γεμάτη από ερωτηματικά για διατησία και VAR.H Δόξα δεν πότισε το γήπεδο

30 Οκτωβρίου, 2021
6140 Views
0 Comments
ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ:Κάθε αγωνιστική γεμάτη από ερωτηματικά για διατησία και VAR.H Δόξα δεν πότισε το γήπεδο

Δηλώσεις από τον Νεκτάριο Πετεβίνο στην Cytavision. Πολλά τα παράπονα του ΑΠΟΕΛ από την διαιτησία του αγώνα με την Δόξα και τους χειρισμούς της ΚΟΠ σε θέματα διαιτησίας και όχι μόνο.

“Δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε. Στο τέλος όπως εξελίχθηκε, κερδίσαμε τον ένα βαθμό. Το αποτέλεσμα είναι μαγική εικόνα αγωνιστικά”.

“Κάθε αγωνιστική είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Για ακόμα μια φορά, είδαμε από ένα νέο διαιτητή – που όλοι ακούμε ότι θέλουν να δώσουν δικαίωμα να σφυρίζουν νέοι διαιτητές – μια εφεύρεση στο πέναλτι της Δόξας. Δεν μπορούμε να αντιληφθούμε πως ένας διαιτητής βλέπει μια παράβαση, την σφυρίζει μετά από 10 δευτερόλεπτα και ενώ υπάρχει φάση σε εξέλιξη γυρίζει από την άλλη πλευρά. Βλέπουμε μετά δεύτερη προβολή, τρίτη προβολή, τέταρτη προβολή, δεν κατάλαβε κανένας τι έδωσε. Είναι πραγματικά άξιο απορίας στην εποχή του VAR να ζούμε τέτοιες καταστάσεις και να τελειώνει ένα παιχνίδι χωρίς να ξέρουμε τι σφύριξε ο διαιτητής. Κάποιοι είπαν για πάτημα, δείχνει η κάμερα ότι δεν υπάρχει κανένα πάτημα. Κάποιοι ότι η μπάλα πέρασε ήδη εκτός πεδιάς…

Υπάρχει μια άλλη φάση μετά από λίγα λεπτά πάνω στον Κβιλιτάια όπου ο ποδοσφαιριστής μας αγγίζει τη μπάλα, ανατρέπεται από πίσω, τίποτα από τον διαιτητή.

Είδαμε και την φάση του VAR στο γκολ του Σόουζα, μάθαμε πλέον και πως παίζονται τα εκατοστά από μια λοξή γωνία. Κατά τα άλλα το VAR θα ενισχυθεί, έτσι μας είπαν από την ΚΟΠ! Χτυπούν οι μπάλες ευτυχώς τόσο ευδιάκριτα που να μην μας ακυρωθεί και το γκολ και πάμε πάρα πολύ καλά, πάμε εξαιρετικά σε αυτό τον τομέα. Κάθε αγωνιστική και μια καινούρια έκπληξη και αυτό το πράγμα δεν ξέρω ως που θα μας βγάλει.

Φθάσαμε και στο σημείο να φέρνουν ένα VAR. Μας είπαν θα φέρνουν διαιτητές VAR. Φέρνουν ένα άτομο για την Παρασκευή, το ίδιο άτομο για το Σάββατο και την Κυριακή. Δεν έχουν άλλους, μάλλον μονιμοποιήθηκε στην Κύπρο ο συγκεκριμένος. Τι να πούμε, κάθε αγωνιστική είναι γεμάτη από ερωτηματικά που σε αφήνουν με ανοικτό το στόμα.

Αν θέλουμε να βελτιώσουμε το ποδόσφαιρο πρέπει η ΚΟΠ να κάνει κανόνες που να το βοηθούν. Το γεγονός ότι η Δόξα εκμεταλλεύτηκε το δικαίωμά της να μην ποτίσει το γήπεδο μια ώρα πριν τον αγώνα με βάση τη δική της λογική, είναι απαράδεκτο να το επιτρέπει η ΚΟΠ. Όταν το 2021 συζητούμε αυτό, πραγματικά δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω”.

Comments are closed.

echo do_shortcode( '[contact-form-7 id="891" title="Newsletter"]' ); ?>