18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Αντσελότι: «Ένιωσα άσχημα για τον Κούμαν, δεν θα έπρεπε να το βιώσει αυτό»

Αντσελότι: «Ένιωσα άσχημα για τον Κούμαν, δεν θα έπρεπε να το βιώσει αυτό»

By on 27 Οκτωβρίου, 2021 0 562 Views

Ο Κάρλο Αντσελότι στάθηκε στο πλευρό του Ρόναλντ Κούμαν μετά το «ντου» των οπαδών της Μπαρτσελόνα στο αυτοκίνητο του Ολλανδού, έπειτα από την ήττα (2-1) των «μπλαουγκράνα» στο clasico.

Ο Κούμαν συνεχίζει να δέχεται τα «πυρά» του κόσμου και να γίνεται στόχος έντονης δυσαρέσκειας και έλλειψης σεβασμού από τους οπαδούς της ομάδας του, έχοντας χάσει και το μεγάλο ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Βέβαια, το βράδυ της Κυριακής αποχωρώντας από το «Καμπ Νόου» είδε» είδε δεκάδες οπαδούς να τον περιμένουν και να κάνουν «ντου» στο αυτοκίνητό του, κάτι που δεν άρεσε καθόλου ούτε στον Κάρλο Αντσελότι

Ο Ιταλός τεχνικός των «μερένγκες» έβαλε τον ανθρώπινο παράγοντα πάνω απ’ όλα και είπε για τον συνάδελφό του: «Αισθάνθηκα πολύ άσχημα για εκείνον, δεν θα έπρεπε να το βιώσει όλο αυτό. Είναι κι εκείνος άνθρωπος που απλά κάνει το επάγγελμα του προπονητή.

Αυτή η παντελής έλλειψη σεβασμού είναι πρόβλημα της κοινωνίας μας. Δεχόμαστε την κριτική, όμως δεν θα πρέπει να δεχόμαστε την έλλειψη σεβασμού. Όταν ήμουν μικρός μου είχαν μάθει ότι για να σε σέβεται κάποιος, πρέπει να σέβεσαι κι εσύ…»