27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΧΑΜΠΟΥΛΛΑΣ: Αν έχουν να πουν κάτι να το πουν σε εμένα, όχι στους παίκτες και τον προπονητή

ΧΑΜΠΟΥΛΛΑΣ: Αν έχουν να πουν κάτι να το πουν σε εμένα, όχι στους παίκτες και τον προπονητή

By on 26 Οκτωβρίου, 2021 0 713 Views

Ευγένιος Χαμπουλλάς μίλησε στην εκπομπή ΑΝΟΛΑ στην Cablenet

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και προκάλεσαν την αντίδραση του Τιμούρ Κετσπάγια στην συνέντευξη τύπου μετά το ματς:

“Η κριτική δεν μπορεί να γίνεται κατά τη διάρκεια του αγώνα. Δεν μπορεί να στοχεύει παίκτες και προπονητή. Την ώρα του αγώνα θέλουμε τον κόσμο να είναι υποστηρικτής. Μετά τον αγώνα δικαιούται ο καθένας να πει ότι θέλει. Δεν μπορεί στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” να χαλούν άτομα την εξαιρετική εικόνα που δημιουργεί ο κόσμος μας. Αν έχουν να πουν κάτι να το πουν σε εμένα, όχι στους παίκτες και τον προπονητή”  

«Δεν ήταν ξέσπασμα κατά πάντων. Χθες ήταν ένα ατυχές αποτέλεσμα, παρά τη σωρεία ευκαιριών. Δεχθήκαμε εύκολα γκολ. Όταν ένας προπονητής τα βλέπει αυτά, είναι στεναχωρημένος και έντονος στις δηλώσεις του. Ο Τιμούρ αγαπά τον κόσμο της Ανόρθωσης. Σε μια στιγμή ιδιαίτερης φόρτισης, παρουσιάστηκε πιο έντονος και επικριτικός. Είναι ένα θέμα που πρέπει να το δούμε με την ΚΟΠ, αν θα πρέπει να είναι υποχρεωτική η παρουσία του προπονητή στη διάσκεψη. Όλη η ομάδα είναι στεναχωρημένη από τα αποτελέσματα και όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν κάνει την αυτοκριτική τους, έχουν μιλήσει και μεταξύ τους και περιμένουμε να δούμε καλύτερη εικόνα».