19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΧΑΜΠΟΥΛΛΑΣ:Ήταν καθαρό γκολ αλλά δεν καταλογίζω σκοπιμότητα

ΧΑΜΠΟΥΛΛΑΣ:Ήταν καθαρό γκολ αλλά δεν καταλογίζω σκοπιμότητα

By on 26 Οκτωβρίου, 2021 0 1522 Views

O Πρόεδρος της Ανόρθωσης Ε.Χαμπουλλάς έκανε ειδική αναφορά στην φάση του σουτ του Χριστοδουλόπουλου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. 

Για τη φάση στο σουτ του Λάζαρου: «Ήταν μία κακή απόφαση. Ήταν καθαρό γκολ, το είδα από την πρώτη στιγμή από την κερκίδα. Ήταν δύσκολο για τον βοηθό και για τον διαιτητή. Ήταν λανθασμένη η απόφαση. Δεν τους καταλογίζω σκοπιμότητα, αλλά μας στέρησε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα. Το αξιοσημείωτο είναι πως ούτε η παρέμβαση από το VAR δεν διόρθωσε το λάθος. Είναι η δεύτερη φορά που μας συμβαίνει στο πρωτάθλημα. Είναι η ώρα να εφαρμόσει η ΚΟΠ στην ολότητά της την τεχνολογία με τις γραμμές των τερμάτων. Να εισάγει το goal line technology σε όλα τα γήπεδα. Ίσως και οι επόπτες να έχουν χαλαρώσει λίγο».

Για τη διαιτησία: «Είχα πει ότι στηρίζουμε την κυπριακή διαιτησία, χωρίς να σημαίνει ότι δίνουμε λευκή επιταγή. Δεν ανεχόμαστε όταν βλέπεις πως από την αρχή του παιχνιδιού έχουν σκοπό να μας κάνουν ζημιά. Έχουμε δει στα τελευταία παιχνίδια, διαιτητές και VARίστες, να κάνουν σημαντικά, εξόφθαλμα λάθη και να μην τα διορθώνουν. Υπάρχουν λάθη που ούτε το VAR μπορεί να παρέμβει. Υπήρξαν φάσεις για κόκκινες κάρτες, την προηγούμενη αγωνιστική, όχι σε αγώνα της Ανόρθωσης, που ήταν πεντακάθαρες. Κάποιοι μου λένε πως είναι απότοκο γιατί φωνάζουν περισσότερο. Δεν θέλω να πιστέψω πως έχουμε φτάσει σ’ αυτό το κατάντημα, όποιος δηλαδή φωνάξει παραπάνω. Θα παρακολουθήσουμε την απόδοση συγκεκριμένων διαιτητών που έκαναν εξόφθαλμα λάθη και θα κάνομε τις παρεμβάσεις μας εκεί που πρέπει. Προσπαθούμε στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας να βοηθάμε τη διαιτησία, αλλά και να προστατέψουμε την Ανόρθωση από κάποιες κακές συμπεριφορές».