18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Super League : Ντέρμπι κορυφής Oλυμπιακού-ΠΑΟΚ έξοδος κινδύνου για την ΑΕΚ στο Βόλο

Super League : Ντέρμπι κορυφής Oλυμπιακού-ΠΑΟΚ έξοδος κινδύνου για την ΑΕΚ στο Βόλο

By on 24 Οκτωβρίου, 2021 0 666 Views

Το ντέρμπι του Καραϊσκάκη με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ είναι το ματς στο οποίο πέφτουν όλα τα… φώτα στο κυριακάτικο πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής.

Τα παιχνίδια που ξεκινούν νωρίς είναι το Άρης – Παναιτωλικός (16.00) και το Βόλος – ΑΕΚ την ίδια ώρα. Στις 18.15 ο ΟΦΗ φιλοξενεί τη Λαμία και στις 20.30 κλείνει το πρόγραμμα της ημέρας αλλά και της 7ης αγωνιστικής της Super League Interwetten κλείνει με το ντέρμπι κορυφής του πρωτοπόρου Ολυμπιακού με τον 2ο ΠΑΟΚ, που προφανώς επηρεάζει την κορυφή.

Δεδομένα το ματς που κλέβει την παράσταση στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής είναι το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ. Για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ – που θα γίνει χωρίς κόσμο λόγω τιμωρίας της έδρας των Πειραιωτών. Στον Ολυμπιακό εκτός έμεινε ξανά και λόγω θέματος ετοιμότητας ο Μάρκοβιτς ενώ ο Σουρλής έπαιξε το Σάββατο στο φιλικό του Ολυμπιακού Β’. Αναλυτικά η αποστολή των Πειραιωτών, των οποίων η 11άδα θα έχει κάποιες αλλαγές (όχι πολλές) συγκριτικά με τον αγώνα με την Αϊντραχτ: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Α. Καμαρά, Μ. Καμαρά, Μασούρας, Ονιεκούρου, Λόπες, Ροντρίγκες, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί και Τικίνιο.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Όσον αφορά στον φιλοξενούμενο ΠΑΟΚ στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου βλέπει κανείς ξανά τα ονόματα των Χοσέ Κρέσπο και Ροντρίγκο Σοάρες, όχι όμως και αυτά των Γιάσμιν Κούρτιτς και Λούκας Τέιλορ, οι οποίοι έμειναν εκτός, όπως και ο ανέτοιμος Ίνγκασον μαζί με τους Καγκάβα, Λύρατζη, Κωνσταντέλια και Κούτσια. Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχάι, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Γιαξής, Εσίτι, Σβαμπ, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μιτρίτσα, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι και Άκπομ.

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

16.00: Άρης – Παναιτωλικός (NS2)
16.00: Βόλος – ΑΕΚ (COSMOTE SPORTS TV 1)
18.15: ΟΦΗ – Λαμία (COSMOTE SPORTS TV 2)
20.30: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (NS PRIME)