29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

ΤΣΟΡΝΙΓΚΕΡ:Προτιμώ να μιλώ για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται

By on 24 Οκτωβρίου, 2021 0 7829 Views

Διαβάστε τι δήλωσε ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ μετά τη νίκη του Απόλλωνα επί της Πάφου 2-0…

“Είναι μια δίκαιη νίκη, την αξίζαμε απέναντι σ’ ενα πολύ καλό και οργανωμένο αντίπαλο. Μας έβαλε δύσκολα η Πάφος. Έχει πολύ έξυπνους παίκτες. Μετά τις ήττες από ΑΕΚ και Ομόνοια θέλαμε να κερδίσουμε. Είμαι ευχαριστημένος για την εμφάνιση. Μπαίνουν και κάποιοι ποδοσφαιριστές. Ο Φάνος μαζί με τον Ρόμπι συνθέτουν ένα πολύ καλό δίδυμο. Είμαι απογοητευμένος για την φάση του πέναλτι, θα αλλάξουμε τον παίκτη που θα κτυπά τα πέναλτι στο μέλλον. Όλοι οι παίκτες αξίζουν υποστήριξης από μένα και από τον κόσμο. Παροτρύνω τους οπαδούς να υποστηρίζουν τους παίκτες.”

Για τον επόμενο αγώνα…

“Δεν είδα τι έγινε πέρσι, ούτε με ενδιαφέρει. Φέτος είναι νέα χρονιά, ο Ολυμπιακός είναι πολύ οργανωμένη ομάδα χτυπά στο τρανζίσιον. Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό θα είναι πολύ δύσκολος αγώνας”.

Για τον Αλμπάνη…

“Είμαι σίγουρος για τον Αλμπάνη. Δουλεύει σκληρά και το αξίζει”.

Για τον Βούκασιν και τον Τζουμ…

“Ο Τζουμ βελτιώνεται και θα είναι μαζί μας σε 2-3 εβδομάδες. Δυστυχώς μπορεί να πάει στην Εθνική και να τον χάσουμε. Ο Γιοβάνοβιτς βελτιώνεται αλλά θέλω να ανεβάσει την φυσική του κατάσταση. Όλοι οι παίκτες θα μπουν στο πρόγραμα. Καταλαβαίνω πως εσείς οι δημοσιογράφοι ρωτάτε για παίκτες που δεν αγωνίζονται αλλα προτιμώ να μιλώ για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται”.