24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Το ΑΠΟΕΛ θέλει βελτίωση και νίκη στο Τσίρειο κόντρα στον Άρη και τα προβλήματα (εκτός και ο Πολυκάρπου)

Το ΑΠΟΕΛ θέλει βελτίωση και νίκη στο Τσίρειο κόντρα στον Άρη και τα προβλήματα (εκτός και ο Πολυκάρπου)

By on 24 Οκτωβρίου, 2021 0 1118 Views

Με την ελπίδα  πως το καλό του διάστημα απόδοσης θα είναι μεγαλύτερο και πιο ουσιαστικό , το ΑΠΟΕΛ θα κυνηγήσει τη νίκη στο Τσίρειο κάτι που θα  αλλάξει άρδην τη βαθμολογική δυναμική του. Ο στόχος αυτός  απαιτεί την αγωνιστική υπέρβαση πρώτον γιατί ο φετινός Άρης έδειξε πόσο ισχυρός είναι και διεκδικεί θέση στα ψηλά αλλά και δεύτερον τα προβλήματα απουσιών πέραν από την μέχρι τώρα αγωνιστική εικόνα της ομάδας του Σωφρόνη.

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση να μην αναφέρεται ονομαστικά στους ποδοσφαιριστές που αποτελούν την αποστολή του αγώνα με τον Άρη στο Τσίρειο, όμως τα δεδομένα δεν άλλαξαν αντίθετα προέκυψε και νέο πρόβλημα.

Θα απουσιάσουν οι Νταουσβίλι και Ντανίλο λόγω των γνωστών τραυματισμών και αντίστοιχα, επιστρέφουν οι Μάγκλιτσα και Βινίσιους στη  αποστολή.

Ένα επιπρόσθετο  πρόβλημα εν όψει του αγώνα με τον Άρη στο Τσίρειο την τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Σωφρόνης Αυγουστή θα αναγκαστεί να βρει άλλη λύση για την άμυνα, λόγω του ότι ο Πάρης Πολυκάρπου δεν μπορεί να αγωνιστεί.

Ο Κύπριος αμυντικός ένιωσε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της προπόνησης και δεν συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή που κατέλυσε στο ξενοδοχείο.

Αυτά είναι τα αγωνιστικά δεδομένα στο ΑΠΟΕΛ, εν όψει του πολύ σημαντικού αγώνα της Κυριακής.