19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Εκτός αποστολής και ο Οκριασβίλι,στον πάγκο ο Κβιλιτάια

Εκτός αποστολής και ο Οκριασβίλι,στον πάγκο ο Κβιλιτάια

By on 24 Οκτωβρίου, 2021 0 723 Views

Εκτός αποστολής του ΑΠΟΕΛ για τον αγώνα με τον Άρη και ο Τορνίκε Οκριασβίλι.Ο Γεωργιανός μέσος αντιμετωπίζει πρόβλημα (ένιωθε από χθεςν βράδυ αδιαθεσία και δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την αποστολή)και έμεινε εκτός αποστολής.Εκτός είναι επίσης οι Νταουσβίλι,Ντανίλο,Πολυκάρπου ενώ ο Κβιλιτάια έμεινε στον πάγκο γιατί είχε κάποιες ενοχλήσεις τις προηγούμενες μέρες έτσι στην επίθεση επιλέγηκε ο Μάγκλιτσα.

Για τα αγωνιστικά προβλήματα και την σημασία του αγώνα μίλησε στην Cytavision ο Νεκτάριος Πετεβίνος. Διαβάστε τις τοποθετήσεις του…

– Κάθε παιχνίδι είναι παιχνίδι τριπλής παραλλαγής, δεν υπάρχουν φαβορί. Ο Αρης έχει αποδείξει πως είναι μια σταθερή και ποιοτική ομάδα. Είναι πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και προετοιμαστήκαμε με αυτή την αλλαγή. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Είναι πολύ σημαντικοί οι τρεις βαθμοί, κάθε τρίποντο που παίρνεις είναι κάτι παραπάνω από τρεις που παίρνεις. Είναι μια ευκαιρία για να αναρριχηθούμε σημαντικά στην βαθμολογία.

– Δυστυχώς φτάσαμε στο σημείο να μετράμε απώλειες πριν ξεκινήσει ο αγώνας. Στην χθεσινή προπόνηση ένιωσε μια ενόχληση στον τετρακέφαλο ο Πολυκάρπους. Δεν ξέρω αν θα προλάβει τον αγώνα με την ΑΕΛ. Ο Τορνίκε ένιωσε αδιαθεσία, δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει ο οργανισμός του. Δυστυχώς είναι εκτός. Χθες βράδυ ο ποδοσφαιριστής μας ένιωσε μια αδιαθεσία.Ο προπονητής μας επέλεξε τους διαθέσιμους καλύτερους έντεκα.