ΕΛΛΑΔΑ
Like

Γιοβάνοβιτς:Αδικήσαμε τον εαυτό μας με τα λάθη στα γκολ (Αστέρας-Παναθηναϊκός 2-1)

24 Οκτωβρίου, 2021
575 Views
0 Comments
Γιοβάνοβιτς:Αδικήσαμε τον εαυτό μας με τα λάθη στα γκολ (Αστέρας-Παναθηναϊκός 2-1)

Ο έμπειρος τεχνικός του Παναθηναϊκού στις τηλεοπτικές του δηλώσεις στάθηκε και στις φάσεις των 2 γκολ που δέχθηκε στην Τρίπολη η ομάδα του και έφεραν την ήττα με 2-1.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τόνισε στη NOVA μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα :

Για το ματς στην Τρίπολη: Δεν νομίζω ότι ήμασταν κακοί. Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μία πολύ καλή ομάδα. Εμείς ελέγξαμε το παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος. Προηγηθήκαμε και είχαμε σε όλο το ματς την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Δεν είχαμε την κυκλοφορία της μπάλας στο τελευταίο τρίτο που θα μας έδινε παραπάνω ευκαιρίες. Οι τοποθετήσεις μας δεν ήταν αυτές που θέλαμε αλλά δεν δικαιολογείται να κάνουμε τέτοια λάθη και να δεχθούμε τέτοια γκολ. Ουσιαστικά ήταν σαν να αδικήσαμε τον εαυτό μας χωρίς να θέλω να μειώσω την αξία του Αστέρα αλλά κάναμε σοβαρά λάθη.

Τους αγώνες που η ομάδα του είχε μείνει πίσω στο σκορ: Είμαι σίγουρος πως θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα πράγματα. Όμως δεν μπορώ να έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα φυσιολογικό παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα. Μας έλειπε η ταχύτητα στις φάσεις στην επίθεση.

Comments are closed.

echo do_shortcode( '[contact-form-7 id="891" title="Newsletter"]' ); ?>