25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • KEΡΚΕΖ: Αυτά τα παιχνίδια είναι πιο δύσκολα από τα ντέρμπι

KEΡΚΕΖ: Αυτά τα παιχνίδια είναι πιο δύσκολα από τα ντέρμπι

By on 22 Οκτωβρίου, 2021 0 2125 Views

Δείτε την εβδομαδιαία συνέντευξη του προπονητή της ΑΕΛ Ντούσαν Κέρκεζ, πριν τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας απέναντι στον Εθνικό Άχνας…

Τα όσα είπε:

“Ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε το ντέρμπι. Στο τέλος μετρούν μόνοι οι βαθμοί. Μπορούσαμε και καλύτερα όμως η Ανόρθωση είναι καλή ομάδα. Η Ανόρθωση τα τελευταία 20 λεπτά ήταν καλύτερη από εμάς. Δουλέψαμε στα λάθη μας”.

“Μπορούσαμε να έχουμε και περισσότερους βαθμούς. Μέχρι τώρα δεν ειμαι φουλ ευχαριστημένος όμως μπορούμε και καλύτερα”.

“Το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος θα είναι ανταγωνιστικό. Είναι το πιο δύσκολο πρωτάθλημα που έχουμε αγωνιστεί. Έχουμε ομάδες που έχουν φέρει καλούς παίκτες, έχουν ψηλό μπάτζετ”.

“Είμαι ευχαριστημένος με τα στατιστικά”

“Με την Άχνα πάντα έχουμε δύσκολα παιχνίδια εκεί. Μπορούσε να έχει παραπάνω βαθμούς ο Εθνικός. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Αν θέλουμε τους τρεις βαθμούς πρέπει να παίξουμε καλύτερα από ότι παίξαμε με Ανόρθωση. Αυτά τα παιχνίδια είναι πιο δύσκολα από τα ντέρμπι. Θα έχουμε δύσκολο απόγευμα. Ο κ. Ηλία είναι καλός προπονητής. Θέλουν τους βαθμούς. Πρέπει να έχουμε από το πρώτο λεπτό ποιότητα και συγκέντρωση”

“Δεν λέει κάτι ότι είναι στην τελευταία θέση. Καλό μάθημα για εμάς ήταν το παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ που ήταν πολύ δύσκολο να κερδίσουμε. Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά από τον τελευταίο στη βαθμολογία. Πρέπει να έχουμε πιο λίγα λάθη και με μισό μηδέν είμαι ευχαριστημένος”

“Δεν έχουμε προβλήματα αγωνιστικά. Είναι όλοι οι παίκτες έτοιμο”

“Ξέρω από χρόνια πριν όταν ήταν φουλ η ανατολική κερκίδα. Θέλουμε να έρθουν να μας βοηθήσουν να κερδίσουμε. Ξέρουμε πόση βοήθεια θα μας δώσουν”