19 Μαρτίου, 2024
  • 19 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • MOYΡΙΝΙΟ:Δική μου είναι η ευθύνη,(για την εξάρα) εγώ αποφάσισα να παίξω με αυτή την ομάδα

MOYΡΙΝΙΟ:Δική μου είναι η ευθύνη,(για την εξάρα) εγώ αποφάσισα να παίξω με αυτή την ομάδα

By on 21 Οκτωβρίου, 2021 0 810 Views

Ο Μουρίνιο ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για τη συντριβή της Ρόμα με 6-1 στην έδρα της Μπόντο Γκλιμτ, τονίζοντας ταυτόχρονα πως ουδέποτε έκρυψε τα όρια της δικής του ομάδας.

Η Ρόμα δέχτηκε έξι γκολ στην Νορβηγία από την Μπόντο Γκλιμτ (1-6) και πέρα από μία πολύ βαριά ήττα για την 3η αγωνιστική του Europa Conference League, ανάγκασε τον Ζοζέ Μουρίνιο να υποστεί την πιο βαριά ήττα στην προπονητική καριέρα του, στο ματς Νο 1.008 στους πάγκους για τον Πορτογάλο.

Ο ίδιος, αμέσως μετά το φινάλε του εφιαλτικού 90λεπτου για την Ρόμα υποστήριξε πως οι αντίπαλοι ήταν καλύτερη και ανέλαβε την ευθύνη για την αποκαρδιωτική εικόνα της ομάδας του.

“Δική μου είναι η ευθύνη, εγώ αποφάσισα να παίξω με αυτή την ομάδα. Η ευθύνη είναι δική μου, το έκανα με καλή πρόθεση, για να δώσω την ευκαιρία σε κόσμο που δουλεύει πάρα πολύ αλλά δεν παίζει τόσο πολύ, Σε ένα γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα και με τέτοιο κλίμα αποφάσισα να ξεκουράσω πάρα πολλούς παίκτες. Χάσαμε από μία ομάδα με μεγαλύτερη ποιότητα από εμάς”, τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής και πρόσθεσε:

“Ήταν ένα μεγάλο ρίσκο και σε μία φάση ομίλων με έξι ματς πήρα την απόφαση να κάνω αυτές τις αλλαγές. Ήξερα τα όρια κάποιων παικτών, δεν είναι κάτι το νέο για μένα, αλλα προφανώς περίμενα περισσότερα πράγματα. Ωστόσο η απόφαση είναι δική μου, άρα και η ευθύνη είναι δική μου”.sport24.gr