19 Μαρτίου, 2024
  • 19 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Σόλσκιερ: “Όσοι παίζουν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξέρουν ότι είναι οι πιο τυχεροί παίκτες στον κόσμο”

Σόλσκιερ: “Όσοι παίζουν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξέρουν ότι είναι οι πιο τυχεροί παίκτες στον κόσμο”

By on 21 Οκτωβρίου, 2021 0 525 Views

Πανευτυχής εμφανίστηκε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μετά την επικράτηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Αταλάντα με ανατροπή, τονίζοντας πως οι παίκτες του γνωρίζουν ότι είναι τυχεροί που αγωνίζονται για τους Red Devils.

Το τρίποντο για την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ πλην του ήταν βαθμολογικά σημαντικό για την ομάδα του, την ίδια στιγμή έδωσε και μία “ανάσα” σε εκείνον, δεδομένου ότι τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα των Κόκκινων Διαβόλων το τελευταίο ματς τον είχαν φέρει σε δύσκολη θέση.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης εμφανώς ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα του ματς, τόνισε πως οι παίκτες του γνωρίζουν πόσο τυχεροί είναι που φορούν τη φανέλα της Γιουνάιτεντ, ενώ δήλωσε πως είναι συνήθεια για την ομάδα του να γυρίζει τα παιχνίδια.

“Μην υποτιμάτε τους παίκτες. Παίζουν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ξέρουν ότι είναι οι πιο τυχεροί άντρες στον κόσμο. Τους το είπα απόψε. Είναι οι πιο τυχεροί άντρες στον κόσμο, οι 11 (που ξεκινούν) και οι αναπληρωματικοί είναι αυτοί που μπορούν επίσης να παίξουν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αυτό είναι κάτι που θέλουν να κάνουν τόσα εκατομμύρια αγόρια και κορίτσια.

Πίστευα ότι παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά είχαν δύο ευκαιρίες, πέτυχαν γκολ και αυτό πρέπει να σταματήσει. Έχουμε τη συνήθεια να το κάνουμε αυτό σε αυτόν τον σύλλογο, αλλά στο πρώτο ημίχρονο νόμιζα ότι παίξαμε καλά, δεν σταμάτησαν ποτέ να πιστεύουν και συνέχισαν”.