24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με τον Ουζόχο ξανά η Ομόνοια για το καλύτερο κόντρα στην Βασιλεία (22:00/Cytavision Sports 3)

Με τον Ουζόχο ξανά η Ομόνοια για το καλύτερο κόντρα στην Βασιλεία (22:00/Cytavision Sports 3)

By on 21 Οκτωβρίου, 2021 0 928 Views

Με προπόνηση στο «St. Jakob-Park» η Ομόνοια ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει και της σημερινής αναμέτρησης με την Βασιλεία (22:00/Cytavision Sports 3)
Οι απουσίες είναι γνωστές. Πέραν από τους Κούσουλο και Μποτεάκ, έμειναν στην Κύπρο και ο Φαμπιάνο για λόγους ξεκούρασης και ο Ζαχαρίου που αποκόμισε ένα πρόβλημα τραυματισμού από το ντέρμπι με τον Απόλλωνα.
Ο Χένινιγκ Μπεργκ θα προχωρήσει σε αλλαγές όπως μας έχει συνηθίσει και αυτό άφησε να εννοηθεί και στην δημοσιογραφική διάσκεψη.
Από την στιγμή που ο Φαμπιάνο έμεινε στην Κύπρο τότε θα πάρει φανέλα βασικού ο Φράνσις Ουζόχο ο οποίος θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια της Ομόνοιας μετά από δύο χρόνια. Ένας εκ των Σέχου ή Ψάλτη θα παίξει δεξιά στην άμυνα, ενώ ο Λέζιακς θα κινείται αριστερά
Ο Νικόλας Παναγιώτου στην άμυνα με ένα από τους Γιούστε ή Λανγκ. Στη μεσαία γραμμή ίσως να είναι ο Μπασιρού με τον Σέχου αν προτιμηθεί δεξιά στην άμυνα ο Ψάλτης, προκειμένου να πάρει ανάσα ο Γκόμεθ. Οι Τζιωνής και Λοίζου θα παίξουν στα δύο επιθετικά άκρα, και επικρατέστεροι στην κορυφή είναι ο Κακουλλής ο οποίος θα πλαισιώνεται από τον Παπουλή.