24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Αδιόρθωτη η Ανόρθωση.Η άμυνα της δεν κράτησε ούτε το 2-0 κόντρα στην Φλόρα(2-2)

Αδιόρθωτη η Ανόρθωση.Η άμυνα της δεν κράτησε ούτε το 2-0 κόντρα στην Φλόρα(2-2)

By on 21 Οκτωβρίου, 2021 0 678 Views

Η Ανόρθωση προηγήθηκε με 2-0 της Φλόρα Ταλίν για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League, όμως πέταξε το προβάδισμά της με τους Εσθονούς να επιστρέφουν και να παίρνουν την ισοπαλία 2-2. Δεν διορθώνει τα λάθη της στην άμυνα η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια που έμεινε για άλλο ένα παιχνίδι χωρίς νίκη.Η Ανόρθωση ήυαν καλύτερη στο Α’ημίχρονο,πέτυχε δυο γκολ και έλεγχε τον αγώνα αλλσ δέχυηκε ένα εύκολο γκολ και έβσλε την Φλόρα στο παιχνίδι.Στο β’ έχασε ευκαιρίες για να κάνει το 3-1 αλλά τις έχασε και σε ανύποπτη φάση η άμυνα της έκανε χώρο σε αντίπσλο που πέτυχε το 2-2

Στο τελευταίο λεπτό χάθηκε διπλή ευκαιρία για να πάρει τη νίκη η Ανόρθωση αλλά προηγήθηκαν δυο ευκαιρίες της Φλόρα για να μείνει το 2-2.
Στην Ευρώπη, η βαρωσιώτικη ομάδα πήρε ναι μεν τον ένα βαθμό, όμως η αδυναμία της να κερδίσει, την βγάζει… νοκ άουτ από τις όποιες πιθανότητες υπήρξαν για πρόκριση.
Η Ανόρθωση ήταν καλή, μέχρι το μισάωρο που βρήκε τα γκολ με Ντέλετιτς και Πόποβιτς. Αφότου δέχθηκε τη μείωση στο 38′, προσπάθησε να διαχειριστεί το αποτέλεσμα, δίχως όμως να τα καταφέρει με τον Σάπινεν να σκοράρει και τα δύο γκολ, με αυτό στο 79′ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Τ. Κετσπάγια): Τζουρ, Αμπαρτζουμιάν (46′ Κορρέα), Αραγιούρι, Ρισβάνης, Αντωνιάδης (75′ Αβραάμ), Αρτυματάς, Χουσμπάουερ, Πόποβιτς (69′ Ιωάννου), Ντέλετιτς (59′ Καλτσάς), Ουάρντα, Κατσαράβα (59′ Λάζαρος)
Στον πάγκο: Λόρια, Ρουσιάς, Λάφερτι, Νινούα, Χατζιμιτσής, Χριστοφή, Χρυσοστόμου

ΦΛΟΡΑ (Γ. Χεν): Ίγκονεν, Κουσκ, Πουργκ, Λίλαντερ, Κολάστε, Ογιάμα (66′ Αλίκου), Πόουμ (70′ Μίλερ), Σόμετς, Ζένιοφ, Βασίλιεφ, Σαπίνεν (83′ Κουράκσιν)
Στον πάγκο: Παβλάσκις, Νομ, Λούκα, Ρέινκορτ, Τούγκιας, Σέιν, Βάιλα, Χουσάρ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ρισβάνης / Αλίκου

ΣΚΟΡΕΡ: Ντέλετιτς (25′), Πόποβιτς (28′) / Σάπινεν (38′)
ΘΕΑΤΕΣ:
 5.000 περίπου
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ίστβαν Βαντ, Ούγγρος (Β. Τοθ / Ι. Άλμπερτ