20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • TIMOYΡ:Δεν μπορείς να παίξεις καλύτερα απέναντι σε μια ομάδα στην έδρα της όπως η ΑΕΛ,αλλά δεν μάθαμε από τα λάθη μας

TIMOYΡ:Δεν μπορείς να παίξεις καλύτερα απέναντι σε μια ομάδα στην έδρα της όπως η ΑΕΛ,αλλά δεν μάθαμε από τα λάθη μας

By on 17 Οκτωβρίου, 2021 0 1242 Views

Στην διάσκεψη Τύπου μετά την ήττα από την ΑΕΛ, ο Τιμούρ Κετσπάγια ανέφερε…

“Είναι δύσκολο να μιλήσω μετά από τέτοιο παιχνίδι. Δεν μπορείς να παίξεις καλύτερα από αυτό που παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα στην έδρα της όπως η ΑΕΛ, να κυριαρχήσεις και να δημιουργήσεις τόσες ευκαιρίες και στο τέλος με ένα σουτ να δεχθείς δύο γκολ και να χάσεις το παιχνίδι. Δυστυχώς αυτή είναι η ιστορία που μας ταλαιπωρεί στο πρωτάθλημα από την 1η αγωνιστική, δεχόμαστε πάρα πολύ εύκολα γκολ, από ατομικά λάθη αλλά και σαν ομάδα. Αν δεν παίζαμε καλά και χάναμε θα το έλεγα και εντάξει. Αλλά παίξαμε καλά απέναντι σε μια καλή ομάδα, κυριαρχήσαμε. Ειδικά στο β’ μέρος χάσαμε ευκαιρίες που είναι πιο δύσκολο να τις χάσεις παρά να τις βάλεις. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, το είδαμε από την 1η αγωνιστική και έτσι θα συνεχιστεί”.

Για το αν στοίχησαν περισσότερο τα λάθη ή η αστοχία: “Στοίχησαν και τα λάθη και η αστοχία. Και τα δύο. Είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, ειδικά στο β’ μέρος. Δεν μπορώ να έχω παράπονο διότι η ομάδα προσπάθησε, μπορεί να κάναμε και το καλύτερο μας παιχνίδι σήμερα. Αλλά δυστυχώς φεύγουμε από εδώ ηττημένοι”. 

Για το ότι έχει τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς εκτός έδρας: “Δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουμε πρόβλημα να παίξουμε εκτός έδρας. Παίξαμε και πάρα πολύ καλά. Πιστεύω ότι δικαιούμασταν όχι μόνο την ισοπαλία αλλά και τη νίκη αλλά δεν βάλαμε το γκολ. Το έβαλε η αντίπαλη ομάδα. Είδαμε πώς το έβαλε. Ένα πανέμορφο δεύτερο γκολ αλλά το πρώτο εμείς τους το δώσαμε, με τα λάθη που κάναμε. Γενικά στο ποδόσφαιρο είναι τα λάθη αλλά από τα λάθη πρέπει να μάθεις, εμείς δυστυχώς κάναμε αρκετά λάθη αλλά δεν μάθαμε. Γι’ αυτό δεχθήκαμε το γκολ. Αλλά μας δίνει ελπίδα το ότι η ομάδα έπαιξε καλά. Και στα πέντε παιχνίδια που παίξαμε δεν αξίζαμε να χάσουμε ούτε ένα. Αλλά δυστυχώς χάσαμε τρία και είναι εκτός έδρας. Δεν έχει σίγουρο πουθενά, πρέπει να παίξεις. Για να παίξεις πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος, να μην κάνεις λάθη και στις ευκαιρίες σου να βάλεις το γκολ”.