19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • TΣΟΡΝΙΓΚΕΡ:Σε κάποια παιχνίδια δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος

TΣΟΡΝΙΓΚΕΡ:Σε κάποια παιχνίδια δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος

By on 17 Οκτωβρίου, 2021 0 7689 Views

Στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με την Ομόνοια, ο προπονητής του Απόλλωνα Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ ανέφερε…

“Συγχαρητήρια στην Ομόνοια για τη νίκη της. Είμαι απογοητευμένος αλλά συνάμα πολύ περήφανος για την παρουσία των παικτών μου ειδικά στο β’ μέρος.  Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, σε κάποια παιχνίδια δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμουν απολύτως ικανοποιημένος, ειδικά με κάποιες αποφάσεις που πήραν οι παίκτες, ήμασταν λίγο ασταθείς.

Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πολύ καλύτεροι απ’ τον αντίπαλο, χάσαμε κάποιες ξεκάθαρες ευκαιρίες. Είμαι απογοητευμένος από την ήττα αλλά είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία μας στο β’ μέρος και σε αυτήν θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε. Με την Πάφο θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στην εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου και να παλέψουμε για τους τρεις βαθμούς. Το σκορ μας αδικεί, μπορούσαμε και δικαιούμασταν να πάρουμε κάτι καλύτερο. Ψηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε για την συνέχεια”.

Για το αν είναι περισσότερο προβληματισμένος από την εικόνα στο α’ ή περισσότερο χαρούμενος απ’ την εικόνα στο β’ μέρος: “Η εμφάνιση του πρώτου μέρους δεν ήταν καταστροφική, αλλά δεν ήμασταν όσο καλοί μπορούσαμε. Γι’ αυτό και κάναμε τέσσερις αλλαγές κατά την διάρκεια του β’ μέρους για να βοηθήσουμε την ομάδα. Η εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πάρα πολύ καλή, είχαμε την Ομόνοια στα σχοινιά στο περισσότερο διάστημα. Μια ομάδα πρωταθλήτρια που παίζει σε όμιλο Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, δεν μπορούσε ανταπεξέλθει στο παιχνίδι μας, τους είχαμε στην περιοχή τους και αυτό με κάνει πολύ περήφανο”.