20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • MΠΕΡΓΚ:Παλέψαμε και τα καταφέραμε.Αμυνθήκαμε πολύ καλά στη περιοχή μας

MΠΕΡΓΚ:Παλέψαμε και τα καταφέραμε.Αμυνθήκαμε πολύ καλά στη περιοχή μας

By on 17 Οκτωβρίου, 2021 0 2082 Views

Δείτε τα όσα ανέφερε ο Χένινγκ Μπεργκ μετά το παιχνίδι της Ομόνοιας με τον Απόλλωνα:

Αρχικά: “Ειμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτή τη νίκη. Ο Απόλλωνας είναι πολύ καλή ομάδα. Παλέψαμε και τα καταφέραμε. Ξέρω πως μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Αμυνθήκαμε πολύ καλά στη περιοχή μας. Σκοράραμε και ένα ωραίο γκολ με ασίστ Ζαχαρίου και τελειώμα Τσέποβιτς. Ήταν την κατάλληλη στιγμή στο καλύτερο σημείο. Παλέψαμε όλοι για την ομάδα.”

“Πάντα προσπαθούμε για τη νίκη. Σκοράραμε και αμυνθήκαμε αποτελεσματικά. Μας δείχνει την ποιότητα που έχουμε. Πολύ σημαντικό το μηδέν παθητικό γι μας. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε, να εξελισσόμαστε. Είναι σημαντική η νίκη γι’ αυτό τον λόγο. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και ετοιμαζόμαστε για την πρόκληση της Πέμπτης. Είχαμε 5 νέους παίκτες στην εντεκάδα μας, είχαμε επιστροφές από τραυματίες. Ήταν κάπως διαφορετική η ομάδα σήμερα. Έχουμε όμως ένα καλό ρόστερ. Χτίζουμε πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα”.

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: “Είναι ένα ισορροπημένο γκρουπ. Νιώθω πως ήμασταν κοντά στο να πάρουμε περισσότερους βαθμούς με Καραμπάχ και Καϊράτ. Το πρωτάθλημα είναι η προτεραιότητα μας αλλά δεν μπορούμε να παίζουμε για την συμμετοχή. Μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιοδήποτε μέσα στον όμιλο. Είναι δύσκολο να πω αν υπάρχουν ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης. Η Βασιλεία και η Καραμπάχ παίζουν κάθε χρόνο στην Ευρώπη. Εμείς ήμασταν η τέταρτη ομάδα σε κατηγορία στις κληρώσεις. Χρειαζόμαστε να παίζουμε στο Κόνφερενς Λιγκ. Μακροπρόθεσμα θα βγούμε κερδισμένοι. Θα υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω. Είμαστε στον δρόμο… για να ξεπεράσουμε τους τραυματισμούς μας.”

Έχει επικοινωνήσει μαζί του ο Τζον Χριστοδούλου; “Όχι δεν μίλησα μαζί του και δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να μιλήσω γι αυτό”

Για την αλλαγή του Ιγιάγι: “Aντιλαμβάνομαι την απογοήτευση του. Ήταν αχρείαστη η ενέργεια αυτή με το μπουκάλι”