20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • KEΡΚΕΖ: Σε λίγες μέρες θα ξεχάσουμε τις ευκαιρίες και θα βλέπουμε σε ποια θέση είμαστε

KEΡΚΕΖ: Σε λίγες μέρες θα ξεχάσουμε τις ευκαιρίες και θα βλέπουμε σε ποια θέση είμαστε

By on 17 Οκτωβρίου, 2021 0 1178 Views

Οι δηλώσεις του Ντούσαν Κέρκεζ μετά την νίκη επί της Ανόρθωσης.

-Αρχικά: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τους τρεις βαθμούς. Αυτό είναι σημαντικό σε ένα ντέρμπι, έπρεπε να κερδίσουμε. Με τον τρόπο που παίξαμε μέχρι το 70′ είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πιέσαμε, κάναμε ευκαιρίες, ήταν 50-50 το παιχνίδι. Μετά όταν πίεσε η Ανόρθωση, ξέρουμε ότι είχαμε προβλήματα αλλά έτσι είναι τα ντέρμπι. Είναι σημαντικό που οι παίκτες τα έδωσαν όλα. Θα κάνουμε ανάλυση, θέλουμε να είμαστε καλύτεροι. Ξέρω ότι και ο κόσμος θέλει να κυριαρχούμε αλλά σε λίγες μέρες θα ξεχάσουμε τις ευκαιρίες και θα βλέπουμε σε ποια θέση είμαστε στο πρωτάθλημα. Είναι περισσότερο σημαντικό στην αρχή του πρωταθλήματος να έχεις βαθμούς. Είμαι ευχαριστημένος, οι παίκτες τα έδωσαν όλα. Σίγουρα μπορούμε και καλύτερα. Καλή συνέχεια στην Ανόρθωση και στην Ευρώπη. Ευχαριστώ τον κόσμο, στα τελευταία λεπτά μας βοήθησαν πολύ. Ξέρουμε ότι μπορούν ακόμα παραπάνω και σίγουρα θα δουν και καλύτερα παιχνίδια. Στο τέλος μετράνε οι βαθμοί”.

-Τι έφταιξε και έφτιαξε τόσες ευκαιρίες η Ανόρθωση; “Είναι λογικό όταν προηγείσαι, οι παίκτες στα τελευταία λεπτά να πάνε πιο πίσω. Η Ανόρθωση έχει πολύ καλές μονάδες. Όμως στο δεύτερο μέρος έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι, είχαμε δυο αντεπιθέσεις που έπρεπε να κάνουμε το 3-1. Αυτό ήταν λίγο πρόβλημα αλλά πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά. Ξέρουμε τι πήγε λάθος και θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια”.

-Πρώτη φορά που πετύχατε δυο σερί νίκες, πόσο σημαντικό είναι; “Πρώτη φορά αλλά παίξαμε μόνο πέντε παιχνίδια. Αν παίζαμε δέκα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι πρώτη φορά. Τώρα ξεκινήσαμε, είναι όλα τα παιχνίδια δύσκολα. Βλέπετε πόση διαφορά έχει ο πρώτος από τον έβδομο. Θα είναι το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων. Εμείς ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε καλύτεροι από πέρσι. Βλέπω περισσότερη ποιότητα. Πέρσι μπορεί να παίζαμε πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο από σήμερα αλλά δεν κερδίζαμε. Τα τελευταία χρόνια κάποιες ομάδες που πήραν πρωτάθλημα δεν έπαιξαν τόσο καλό ποδόσφαιρο. Στο τέλος μετρά το αποτέλεσμα. Όλοι ξέρουμε ότι αν κερδίζεις είσα Θεός, αν χάσεις… δεν ξέρεις τίποτε!”.