19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

Όλοι παρόντες στην ΑΕΛ με ερωτηματικά για την 11αδα

By on 17 Οκτωβρίου, 2021 0 1245 Views

Είναι ίσως από τις σπάνιες φορές που παίζουν τόσα πολλά ερωτηματικά για την ενδεκάδα της ΑΕΛ . Πρακτικά ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει καταλήξει το πώς θα αγωνιστεί η ομάδα του, με τις πληροφορίες να μοιράζονται και ως προς το σύστημα και ως προς τα πρόσωπα που θα αγωνιστούν. Η ΑΕΛ μας έχει συνηθίσει να αγωνίζεται με συγκεκριμένο τρόπο στα ντέρμπι και λογικά αυτό το σενάριο είναι που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να δούμε. Από την άλλη, οι γαλαζοκίτρινοι πιθανόν να επιχειρήσουν το κάτι διαφορετικό, θέλοντας να αιφνιδιάσουν την Ανόρθωση στο σημερινό ντέρμπι(17/10,19:00 Cytavision). Εμείς πάμε με την λογική του πως ο Βόσνιος τεχνικός παράτασσε την ομάδα σε παιχνίδια ντέρμπυ συνήθως.

Παίρνοντας τα πράγματα με την σειρά, στην θέση του τερματοφύλακα θα βρίσκεται ο Βοζίνια, από εκεί και πέρα στην άμυνα αναμένεται να αγωνιστούν οι Τεσέιρα και Σωτηρίου. Αριστερά θα είναι ο Μαζάν και δεξιά ο Σάντος. Στην μεσαία γραμμή ο Μεντόγιεβιτς θα είναι ανασταλτικός μέσος με τους Ριέρα και Μάζουρεκ λίγο πιο μπροστά. Ο Τόρες θα κινείται δεξιά, ο Πελέ αριστερά και στην κορυφή ο Τσέποβιτς.

Πλέον πάμε στα ερωτηματικά καθώς ο Ριστέφσκι διεκδικεί θέση από τον Σωτηρίου στο κέντρο της άμυνας, και εδώ οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Ακολούθως στην μεσαία γραμμή, πιθανόν ο Ζτραβκόφσκι να είναι στην ενδεκάδα αφού είναι κάτι που το βλέπουμε να γίνεται στα ντέρμπυ, να βάζει δηλαδή δύο ανασταλτικούς μέσους, αν γίνει αυτό ένας εκ των Ριέρα ή Μάζουρεκ θα μείνει εκτός. Το τρίτο ερώτημα έχει να κάνει με τα φτερά της επίθεσης της ομάδας. Ο Έουλερ είναι ο ποδοσφαιριστής που διεκδικεί θέση, και αν ο Βραζιλιάνος μπει στην ενδεκάδα, δεν είναι ξεκάθαρο ποιος από τους Πελέ ή Τόρες θα μείνει εκτός. Τέλος το τέταρτο ερωτηματικό είναι για την επίθεση, με τον Μαίντεβατς να προέρχεται από τα δύο γκολ κόντρα στην ΠΑΕΕΚ, και να θέλει να είναι στην αρχική ενδεκάδα, αφήνοντας εκτός του Τσέποβιτς. Είναι όμως μια περίπτωση που μάλλον δεν συγκεντρώνει ιδιαίτερες πιθανότητες, εκτός και αν δούμε δίδυμο στην κορυφή της επίθεσης της AEΛ