28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 1-0: O Tσέποβιτς το γκολ ,η άμυνα κράτησε τη νίκη

ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 1-0: O Tσέποβιτς το γκολ ,η άμυνα κράτησε τη νίκη

By on 17 Οκτωβρίου, 2021 0 7107 Views

Με τον Μάρκο Τσέποβιτς να σκοράρει το πρώτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, η Ομόνοια πέτυχε τη δεύτερη της νίκη στην τρέχουσα σεζόν επικρατώντας του Απόλλωνα με 1-0 στο ΓΣΠ, σε ένα ντέρμπι που κράτησε το ενδιαφέρον και την αγωνία στα ύψη μέχρι το τέλος! O Tσέποβιτς ήταν ο σκόρερ ωστόσο η νίκη της Ομόνοιας στηρίχθηκε στην άμυνα της αφού όταν δέχθηκε την έντονη πίεση του Απόλλωνα δεν πανικοβλήθηκε και έκλεισε τους διαδρόμους στους επιθετικούς του Απόλλωνα που καλά κλεισμένοι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν με επικίνδυνα σουτ ενώ όταν έμπαιναν στην περιοχή έβρισκαν μπροστά τους τείχος των αμυντικών του Μπεργκ..

Οι «πράσινοι» είχαν πολύ μεγάλη ανάγκη αυτή τη νίκη μετά τις τελευταίες αποτυχίες στο πρωτάθλημα, έφτασαν τους επτά βαθμούς και μείωσαν στο -5 την απόστασή τους από τους «γαλάζιους».

Από την πλευρά του, ο Απόλλωνας δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε, ανά διαστήματα άσκησε πίεση στην Ομόνοια αλλά δεν κατάφερε να βρει απάντηση στο γκολ του Τσέποβιτς στο 15’.

Πρόκειται για τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της ομάδας της Λεμεσού, αφού προηγήθηκε η ήττα με 4-1 από την ΑΕΚ προ διακοπής, με αποτέλεσμα να μένει στη δεύτερη θέση με 12 βαθμούς, μετά τη χθεσινή νίκη της ομάδας της Λάρνακας επί της ΠΑΕΕΚ.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Χ. Μπεργκ): Φαμπιάνο, Χούμποτσαν, Λέζιακς, Λανγκ, Γιούστε, Γκόμεθ, Μπασιρού (81′ Παναγιώτου), Ντίσκερουντ (63′ Παπουλής), Ζαχαρίου (81′ Τζιωνής), Ατιέμγουεν (38′ Λοΐζου), Τσέποβιτς (63′ Κακουλλ΄ής).
Στον πάγκο: Παναγή, Χοράτσκα, Κίκο, Ψάλτης, Παναγιώτου, Χαραλάμπους Τζιωνής, Λοΐζου, Παπουλής, Ντούρις Κακουλλής.
ΑΠΟΛΛΩΝ (Α. Τσόρνιγκερ): Α. Γιοβάνοβιτς, Μαυρίας (83′ Ίντζια), Μαλεκκίδης (90+5′ Γουέλινγκτον), Ρομπέρζ, Χαμάς (68′ Αλμπάνης), Κολ, Χάμπος (68′ Αλεσάμι), Ζράντι, Πίττας, Γιάνγκα (46′ Ίλιεφ), Νταμπό.
Στον πάγκο: Δημητρίου, Φιλιώτης, Γουέλινγκτον, Β. Γιοβάνοβιτς, Αλεσάμι, Αλμπάνης, Σπόλιαριτς, Παπουνασβίλι, Ίλιεφ, Ίντζια.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπασιρού, Λανγκ, Τζιωνής / Κολ

ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 6000-6500.
ΣΚΟΡΕΡ: 15′ Τσέποβιτς.
Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος
Α’ Βοηθός: Καλογήρου Μάριος
Β’ Βοηθός: Πέτρου Πέτρος
4ος: Αναστάση Αναστάσης
VAR: Da Siva Oliveira Esteves Bruno Alexandre
AVAR: Λαζάρου Ιωάννης
Παρατηρητής: Νικολαϊδης Χρίστος