24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024

Γρίφος για την επίθεση της Ομόνοιας

By on 17 Οκτωβρίου, 2021 0 770 Views

H 11αδα της Ομόνοιας με τις επιστροφές θα μπορούσε να προβλεφθεί εύκολα για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα(17/10,17:00 Primetel) όμως και πάλι συνοδεύεται με κάποια ερωτηματικά, η τελική απόφαση του προπονητή.
Βασικά, μιλάμε για δύο θέσεις τις οποίες διεκδικούν δυο ποδοσφαιριστές. Δεξιά στην επίθεση με τον Λοίζου και τον Ζαχαρίου. Ο Λοΐζος έχει προβάδισμα, αλλά δεν αποκλείεται και η επιλογή του Παναγιώτη.
Επίσης, το επιθετικό δίδυμο. Οι Τσέποβιτς, Ατιέμγουεν, Κακουλλής, Ντούρις και Παπουλής, είναι οι επιλογές του προπονητή και εναπόκειται στον ίδιο να αποφασίσει με ποιο δίδυμο θα αρχίσει το ντέρμπι της Κυριακής.
Θα λέγαμε ότι και οι πέντε, έχουν τις ίδιες πιθανότητες, παρόλο ότι μέχρι τώρα, δεν έδειξε ο Νορβηγός να εμπιστεύεται τον Ντούρις, όπως τους άλλους επιθετικούς.
Δεν αναμένονται εκπλήξεις στις άλλες θέσεις. Ο Φαμπιάνο στα δοκάρια, δεξιά ο Χούμποτσαν ,αριστερά ο Λέζιακς με τους Γιούστε και Λανγκ στην άμυνα και αουτσάιντερ το Νικόλα Παναγιώτου ο οποίος παραμένει μία πολύτιμη μονάδα στο ρόστερ.
Μπασιρού και Γκόμεθ το αδιαμφισβήτητο δίδυμο στη μεσαία γραμμή.