26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

Στο τέλος Χάρηκε ο Ολυμπιακός με τον Ευτυχίδη

By on 16 Οκτωβρίου, 2021 0 547 Views

Μέχρι το 89ο λεπτό η Πάφος FC κρατούσε τη νίκη επί του Ολυμπιακού αλλά το γκολ του Ευτυχίδη διαμόρφωσε το τελικό 1-1 και οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό.
Ήταν ένα παιχνίδι ανοικτό και επιθετικό από το ξεκίνημα του. Η Πάφος κρατούσε περισσότερο την μπάλα, ο Ολυμπιακός ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις και κράτησε το ενδιαφέρον μέχρι και το φινάλε.
Στο 52’ ο Βαλακάρι άνοιξε το σκορ μετά από ωραία ενέργεια και πάσα του Σεμέδο, ενώ ο Ολυμπιακός πίεσε και κατάφγερε να ισοφαρίσει στο 89’. Εκεί, μετά από μελέ στην περιοχή της Πάφου από φάουλ του Γκουστάβο, ήταν χλιαρό τον διώξιμο, ήρθε ο Ευτυχίδης και με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Η φάση που αναμένεται να συζητηθεί ιδιαίτερα είναι αυτή του 46’. Ο διαιτητής Γιώργος Νικολάου υπέδειξε πέναλτι για τον Ολυμπιακό σε μαρκάρισμα του Αουρέλιο στον Σάλι, η επαναληπτική προβολή έδειξε ότι ο ρεφ ήταν απόλυτα σωστός αλλά το πέναλτι δεν εκτελέστηκε ποτέ γιστί υπήρχε άλλα παράβαση
Αυτό γιατί το VAR στον έλεγχο της φάσης, εντόπισε στο ξεκίνημα της ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού σε θέση οφσάιντ με αποτέλεσμα να αλλάξει η απόφαση και να υποδειχθεί η παράβαση του οφσάιντ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από το VAR κάλεσαν τον διαιτητή να δει και αυτός την φάση και όταν ο Γιώργος Νικολάου πήγαινε προς την οθόνη, μπήκαν οι γραμμές και τον ενημέρωσαν για οφσάιντ.

ΠΑΦΟΣ FC (Ντ.Μίλανιτς): Ρούτκο, Κβίτα, Σεμέδο, Κοβάσεβιτς (75′ Μπαμπαγιάν), Ζάιρο, Αουρέλιο, Φυλακτού, Βαλακάρι (75′ Αμπντουλαλάμοβ), Ντράγκομιρ, Μπάιριτς, Πάγιτς
Στον πάγκο Πέτρου, Παλάσιος, Αουρέλιο,, Μιχαήλ, Φουρ, Πάντσεον, Μουλαζίμης, Σπόντας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γ.Πετράκης): Μολ, Σαμπίνια, Μποβέδα, Σάλι, Γουίλσον, Μανρίκε, Σαρφό, Πεχλιβάνης (68′ Κα), Ντιανέ, Νάνι (84′ Ευτυχίδης), Κυριάκου (59′ Γκουστάβο)
Στον πάγκο: Κόβατς, Τσούπιτς, Φώτη, Ανδρονίκου, Χριστοδούλου, Πηλαβάς, Καραγιάννης, Κονφέ, Χαραλάμπους.

ΣΚΟΡΕΡ: 52′ Βαλακάρι/ 89′ Ευτυχίδης
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντράγκομιρ/ Κυριάκου

ΘΕΑΤΕΣ: 1.500
Διαιτητής: Νικολάου Γιώργος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Μαρίνου Μιχάλης
4ος Διαιτητής: Σολωμού Δημήτρης
VAR: Da Siva Oliveira Esteves Bruno Alexandre
AVAR: Καλογήρου Μάριος
Παρατηρητής: Τράττου Λεόντιος