26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

Πάτησε κορυφή με τριάρα η ΑΕΚ

By on 16 Οκτωβρίου, 2021 0 7922 Views

Συνέχεια στις επιτυχίες έδωσε η  ΑΕΚ η οποία επικράτησε με 3-0 της ΠΑΕΕΚ στην Αρένα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta. Το συγκρότημα του Νταβίντ Καταλά πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα κατά το οποίο πέτυχε και τα δύο γκολ της νίκης.

Ο Ιβάν Τρισκόφσκι άνοιξε το σκορ στο 12΄ με ωραία κεφαλιά, φτάνοντας στα 100 γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ σε εγχώριες διοργανώσεις σε 200 συμμετοψές. Το δεύτερο γκολ επιτεύχθηκε στο 37΄’  με ωραίο διαγώνιο σουτ του Γκιούρτσο. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 90΄+3 με τον Άμπραχαμ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι δεν συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, και απειλήθηκαν από την ΠΑΕΕΚ σε 2-3 περιπτώσεις αλλά ο Τούμπας ήταν πολύ καλός στις επεμβάσεις του.

Με τη νίκη της η ΑΕΚ έφτασε στους 14 βαθμούς και είναι στην κορυφή της βαθμολογίας. Από την άλλη, η ΠΑΕΕΚ με 4 βαθμούς παραμένει στην 10η θέση.

ΑΕΚ (Ντ.Καταλά): Τούμπας, Τάντι (64′  Χριστοφόρου), Γκουστάβο, Τρισκόφσκι, Μιλίσεβιτς, Εγγλέζου, Εσπινόσα (64′  Ακοράν), Νταρμπισάιαρ (84′  Ρομό), Τόμοβιτς, Γκιούρτσο (64′ Φαράζ), Μάμας (73′ Άμπραχαμ)
Στον πάγκο: Σάντσεθ, Άμπραχαμ, Γκονζάλεθ, Ολατούντζι, Αναστασίου, Ναούμ, Μακρής, Τιάγκο

ΠΑΕΕΚ: (Μ.Σεργίδης): Πρόσεκ, Έσελινγκ, Χαραλάμπους (77′  Κωμοδίκης), Ενόχ (66′  Βαρέλα), Αριστοτέλους, Μπάμπιτς (84′  Ορ), Γιάνσεν (66΄  Νάντο), Τίμερμανς (46′  Νεοφύτου), Τσόσιτς, Κούρος, Φραγκέσκου
Στον πάγκο: Μαυρομούστακος, Παναγιώτου, Φελίπε, Χατζηκωνσταντή, Νάντο,Καπαρτής

ΣΚΟΡΕΡ: Τρισκόφσκι (12΄’), Γκιούρτσο (37′)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 
Μπάμπιτς, Φραγκέσκου, Αριστοτέλους

ΘΕΑΤΕΣ: 
2.100
Διαιτητής: Αντωνίου Μενέλαος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σωκράτους Κυριάκος
4ος Διαιτητής: Κώστα Ροβέρτος
VAR: Moreira
 Dos Santos Vasco Antonio
AVAR: Δημητρίου Βασίλης
Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης