19 Μαρτίου, 2024
  • 19 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-2: Της έκανε… πλάκα και της έσπασε το σερί!

Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-2: Της έκανε… πλάκα και της έσπασε το σερί!

By on 16 Οκτωβρίου, 2021 0 654 Views

Λέστερ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-2: Της έκανε... πλάκα και της έσπασε το σερί! (vid)

Η Λέστερ ήταν σούπερ, η Γιουνάιτεντ σκέτη… κατάθλιψη και το 4-2 αποτυπώνει την εικόνα του αγώνα. Τέλος στο εντυπωσιακό σερί των «Κόκκινων».

Αυτή η Γιουνάιτεντ δεν πείθει και η διακοπή δεν άλλαξε την εικόνα της! Κακή κυκλοφορία, χωρίς εμπνεύσεις στο δημιουργικό κομμάτι και λάθη, αρκετά λάθη στην άμυνα. Η Λέστερ εκμεταλλεύθηκε τις μαζεμένες αδυναμίες, πέτυχε εύκολα τέσσερα γκολ και θα μπορούσε περισσότερα αν ο Ντε Χέα δεν έκανε μεγάλες επεμβάσεις. Το απίθανο σερί των 29 αγώνων χωρίς ήττα διακόπηκε στο King Power και η Γιουνάιτεντ πάει στο μεγάλο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ στο -4 από την κορυφή!

Η Λέστερ μπήκε δυνατά, πίεσε και στο πρώτο δεκάλεπτο έβαλε δύσκολα στη Μάντσεστερ με Μάντισον και Ιεανάτσο. Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν στο τέταρτο και στην πρώτη φάση τους βρήκαν δίχτυα. Ο Γκρίνγουντ πήρε τη μπάλα και με απίθανο σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 1-0. Το γκολ όμως δεν άλλαξε την εικόνα της, η ανάπτυξη ήταν προβληματική, Μάντισον και Ιεανάτσο προακαλούσαν ρήγματα και στο 31′ ήρθε η ισοφάριση! Ο Μαγκουάιρ έκανε ακόμα μια γκάφα, ο Ιεανάτσο έκλεψε και ο Τίλεμανς με υπέροχο τελείωμα πέτυχε το 1-1. Οι «Αλεπούδες» πίεσαν, «εγκλώβισαν» τη Μάντσεστερ, με τον Κριστιάνο να είναι… μόνος στην επίθεση.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Απίθανο ματς η Λέστερ, κάκιστη η Γιουνάιτεντ

Η Λέστερ μπήκε το ίδιο δυνατά και στην επανάληψη και στο 47′ έστειλε το πρώτο απειλητικό μήνυμα, αλλά το πλασέ του Ιεανάτσο δε βρήκε στόχο. Ο Σάντσο ήταν εκτός… αγώνα, με τον Σόλσκιερ να τον αντικαθιστά στο 65′. Η πίεση των γηπεδούχων έγινε εντονότερη στο τελευταίο 20λεπτο, με τον Τίλεμανς να έχει δοκάρι στο 75′ έπειτα την επέμβαση του Ντε Χέα. Ο Ισπανός νίκησε τον Ντάκα στο 77′, αλλά δεν μπόρεσε να τα καταφέρει και με τον Σογιουντσού στο 78΄. Ο Τούρκος από κοντά εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια της άμυνας και σημείωσε το 2-1. Κι όμως η Μάντσεστερ κατάφερε από το πουθενά να ισοφαρίσει. Ο Λίντελοφ στο 82′ έκανε την πάσα και ο Ράσφορντ στην επιστροφή του βρήκε δίχτυα πετυχαίνοντας το 2-2.

Χρειάστηκαν 54 δευτερόλεπτα όμως για να αποδείξει η Λέστερ πόσο κακή ήταν η ομάδα του Σόλσκιερ, αφού μετά τη σέντρα του Αγιόθε Πέρεθ ο Βάρντι πέτυχε το 3-2 στο 83ο λεπτό! Αντίδραση; Καμία… Αντίθετα, οι «Αλεπούδες» σημείωσαν και τέταρτο γκολ στις καθυστερήσεις με τον Ντάκα.

Λέστερ: Σμάιχελ, Εβανς (88′ Βέστεργκααρντ), Περέιρα, Αμαρτεϊ, Καστάν, Σογιουντσού, Τίλεμανς, Μάντισον (73’΄Πέρεθ), Σουμαρέ, Βάρντι, Ιεανάτσο (77′ Ντάκα)

Μαν. Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Σο, Μπισάκα, Μάτιτς (80′ ΜακΤόμινεϊ), Πογκμπά, Μπρούνο, Ρονάλντο, Σάντσο (65′ Ράσφορντ), Γκρίνγουντ (80′ Λίνγκαρντ)