29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Premier League: Οι «μεγάλοι» ενώνουν τις δυνάμεις τους για να επιστρέψουν οι Λατινοαμερικάνοι

Premier League: Οι «μεγάλοι» ενώνουν τις δυνάμεις τους για να επιστρέψουν οι Λατινοαμερικάνοι

By on 14 Οκτωβρίου, 2021 0 1563 Views

Οι μεγάλοι της Premier League μισθώνουν αεροσκάφος για τους Λατινοαμερικάνους ποδοσφαιριστές τους ώστε εκείνοι να επιστρέψουν άμεσα στην Αγγλία και να προλάβουν τα ματς του Σαββατοκύριακου!

Η Daily Mail αναφέρει πως οι ΤσέλσιΣίτι, Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ πληρώνουν μαζί αεροσκάφος για να μεταφέρει 9 ποδοσφαιριστές από τις χώρες της Λατινικής Αμερικής πίσω στο Νησί, προκειμένου οι διεθνείς να προλάβουν – αν γίνεται – τα προσεχή ματς των ομάδων τους.

Το ποσό που διατέθηκε από τα κλαμπ της Premier είναι εξαψήφιο, όμως, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να καταφέρουν οι παίκτες από τις Βραζιλία και Ουρουγουάη να επιστρέψουν εγκαίρως, την Παρασκευή, μετά από ματς στο Μανάους

Οι διεθνείς είναι οι ΚαβάνιΦρεντΈντερσονΖεσούςΆλισονΦαμπίνιο, αλλά και ο Ραφίνια της Λιντς που θα επιβιβαστεί στο ίδιο αεροσκάφος. Μαζί τους και οι Τιάγκο Σίλβα και Ντάγκλας Λουίζ από Τσέλσι και Άστον Βίλα.

Μάλιστα, συζητήθηκε το ενδεχόμενο να υπάρξουν δυο πτήσεις για να βολευτούν άπαντες, ενώ, η Τότεναμ θα μεταφέρει με άλλη πτήση τους δικούς της ποδοσφαιριστές, Λο ΣέλσοΡομέροΣάντσες και Έμερσον.