20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με καθαρό μυαλό και φρέσκα πόδια θα πάει στο Τσίρειο η Ανόρθωση

Με καθαρό μυαλό και φρέσκα πόδια θα πάει στο Τσίρειο η Ανόρθωση

By on 14 Οκτωβρίου, 2021 0 1058 Views

Από σήμερα απαρτία στις προπονήσεις της Ανόρθωσης με την επιστροφή και των τελευταίων διεθνών.

Ο λόγος για τους Λόρια και Αραγιούρι οι οποίοι είχαν υποχρεώσεις με Γεωργία και Φιλανδία. Ο έμπειρος αμυντικός δεν αγωνίστηκε καθόλου στο ματς της Τρίτης και έρχεται ξεκούραστος.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια από σήμερα μπορεί να αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του. Ο Αμπαρτσουμιάν ανεβάζει ρυθμό καθημερινά και το πιο πιθανό θα είναι στην αποστολή. Για το αν είναι έτοιμος για την εντεκάδα θα το κρίνει ο προπονητής αν και φαντάζει δύσκολο. Εκτός είναι  σίγουρα ο Μπουσουλάτζιτς.

Η Ανόρθωση λειτούργησε πολύ καλύτερα στο β΄ ημίχρονο με το ΑΠΟΕΛ όταν αγωνίστηκε με 3-5-2 και η λογική λέει ότι με αυτή την διάταξη θα ξεκινήσει η ομάδα στο Τσίρειο απέναντι στην ΑΕΛ. Οι επόμενες προπονήσεις πιθανόν να φανερώσουν τι έχει στο μυαλό του ο έμπειρος κόουτς.

To σημαντικό είναι πως η Ανόρθωση πάει στο Τσίρειο χωρίς σοβαρά προβλήματα απουσιών και με καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί  του ΑΠΟΕΛ με ανατροπή και με πιο φρέσκα πόδια αφού η διακοπή έδωσε ανάσες στους παίκτες της που πέρασαν από πολλά παιχνίδια ενώ το  επόμενο 20ήμερο τους περιμένει ακόμα πιο δύσκολο πρόγραμμα με τρία ντέρμπι και δύο αγώνες με την Φλόρα.

Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν η Ανόρθωση να αρχίσει αυτή την σειρά των αγώνων με θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΕΛ στο Τσίρειο κάτι που γνωρίζουν Κετσπάγια και παίκτες που θα έχουν στο πλευρό τους τον κόσμο τους και θα τα δώσουν όλα για τη νίκη!