25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Ανεβάζουν στα 30 εκατ. την τιμή του Σάλαϊ(ενδιαφέρει τον Απόλλωνα)

Ανεβάζουν στα 30 εκατ. την τιμή του Σάλαϊ(ενδιαφέρει τον Απόλλωνα)

By on 14 Οκτωβρίου, 2021 0 4414 Views

Με τον Ατίλα Σάλαϊ ασχολούνται ρεπορτάζ στην Ελλάδα με αφορμή την φημολογούμενη πρόταση της Γουέστ Χαμ στην Φενέρ για να τον κάνει κάτοικο Λονδίνου.
Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα repress.gr γράφει:
Στο τουρκικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε παίζει από τον περασμένο Ιανουάριο ο Ατίλα Σάλαϊ, αφήνοντας την Κύπρο και τον Aπόλλωνα  Λεμεσού. Σε αυτούς τους μήνες έχει εξαιρετική απόδοση και σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ η Γουέστ Χαμ έκανε πρόταση για την απόκτηση του ύψους 12 εκατ. ευρώ, αλλά η «Φενέρ» απάντησε αρνητικά.
Ο 22χρονος Ούγγρος διεθνής αμυντικός κοστολογείται από την τουρκική ομάδα στα 30 εκατ. ευρώ, ενώ τον είχε αποκτήσει με μόλις τρία εκατ., κι αυτό οφείλεται κυρίως στις καταπληκτικές εμφανίσεις του το καλοκαίρι στο EURO.
Να σημειωθεί πως το μεταγραφικό αυτό θέμα ενδιαφέρει πάρα πολύ τον Απόλλωνα στην Κύπρο, που τον είχε αγοράσει έναντι 400.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2019 και διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης του Ούγγρου διεθνή αμυντικού κοντά στο 13%.
Πέραν της Γουέστ Χαμ, ενδιαφέρον προκύπτει από Λέστερ, Αταλάντα, Νάπολι και Ατλέτικο Μαδρίτης. Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ η διοίκηση της Φενέρ έχει αποφασίσει να τον παραχωρήσει τον Ιανουάριο για να δώσει λύση στα οικονομικά προβλήματα της.