Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Ο έλεγχος των διεθνών της Ανόρθωσης

14 Οκτωβρίου, 2021
700 Views
0 Comments
Ο έλεγχος των διεθνών της Ανόρθωσης

Η Ανόρθωση ενημερώνει:

Ολοκληρώθηκε η παρουσία των ποδοσφαιριστών μας στις Εθνικές τους ομάδες και μαζί το δεύτερο από τα τρία παράθυρα του Φθινοπώρου 2021. Το επόμενο είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 8/11.

Καταγράφουμε αναλυτικά πως αγωνίστηκαν οι διεθνείς μας:

Στην Ανδρών της Κύπρου πήραν χρόνο οι Κωστάκης ΑρτυματάςΑνδρέας Αβραάμ και Μάριος Αντωνιάδης. Οι πρώτοι δυο μόνο στον αγώνα με την Κροατία, ως βασικοί, αφού λόγω καρτών δεν είχαν δικαίωμα να παίξουν με τη Μάλτα. Ο Αντωνιάδης ήταν βασικός με τη Μάλτα και έπαιξε ως αλλαγή με την Κροατία. Η ομάδα του νησιού μας ηττήθηκε 3-0 από την Κροατία και έφερε 2-2 με τη Μάλτα.

Οι Ανδρέας Χρυσοστόμου και Μιχάλης Ιωάννου που κλήθηκαν στην Ελπίδων τελικά δεν αγωνίστηκαν καθώς λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στην Εθνική Ελλάδος ο μεταξύ των δυο ομάδων αγώνας αναβλήθηκε.

Σταθερά στην Ενδεκάδα της Γεωργίας ο Γκιόργκι  Λόρια, που είναι πια έκτος σε συμμετοχές στην ιστορία της χώρας του. Απέναντι στην Ελλάδα ηττήθηκαν με 2-0, ενώ κέρδισαν 2-1 εκτός το Κόσοβο.

Ένα βασικός και ένα στον πάγκο για τον Πάουλους Αραγιούρι, με τα αποτελέσματα της Φινλανδίας να είναι επίσης ανάμεικτα. Ήττα 2-1 εντός από την Ουκρανία και 2-0 νίκη μέσα στο Καζακστάν.

Comments are closed.