Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Α.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ:Αλοιώθηκαν οι δηλώσεις μου από ΜΜΕ.(Παραθέτει αυτούσιες τις πραγματικές του δηλώσεις)

8 Οκτωβρίου, 2021
5517 Views
0 Comments
Α.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ:Αλοιώθηκαν οι δηλώσεις μου από ΜΜΕ.(Παραθέτει αυτούσιες τις πραγματικές του δηλώσεις)

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας , Ανδρέας Δημητρίου προχώρησε σε ανάρτηση στα ΜΚΔ, αναφερόμενος σχετικά με τις δηλώσεις που παραχώρησε την περασμένη Τρίτη, λέγοντας ότι οι τοποθετήσεις του αλλοιώθηκαν από κάποια ΜΜΕ σε μεγάλο βαθμό.

Η ανάρτηση:

Λυπάμαι που αναγκάζομαι να κάνω αυτήν την παρέμβαση, ωστόσο κρίνω πως έπρεπε να γίνει. Την περασμένη Τρίτη παραχωρήσαμε δηλώσεις σε ραδιοφωνικούς σταθμούς διότι θέλαμε να επικοινωνήσουμε μαζικά με τον κόσμο μας.

Όσοι άκουσαν τις δηλώσεις απευθείας από τα ραδιόφωνα μπόρεσαν να ενημερωθούν με ακρίβεια για τις θέσεις μας. Δυστυχώς, δεν έγινε το ίδιο για όσους φιλάθλους διάβασαν αργότερα τις δηλώσεις όπως μεταφέρθηκαν από ιστοσελίδες.

Υπήρχαν περιπτώσεις που δεν πίστευα στα μάτια μου για το τι διάβαζα. Δηλώσεις αλλοιωμένες σχεδόν στον απόλυτο βαθμό, τίτλοι με δηλώσεις που ποτέ δεν είπα και εντελώς διαφορετικό νόημα και μήνυμα να μεταφέρεται στους φιλάθλους. Μάλιστα, αρκετοί φίλαθλοι σχολίαζαν τις αλλοιωμένες δηλώσεις, μην γνωρίζοντας ότι αυτό που λέχθηκε από την ομάδα ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό. Είμαι βέβαιος πως αυτό το σκηνικό δεν είμαι ο πρώτος που το διαπιστώνω.

Αυτό είναι απαράδεκτο και δεν μπορεί να συνεχιστεί. Εφόσον δεν υπάρχει η δυνατότητα να μεταφερθούν με ακρίβεια οι τοποθετήσεις μας, τότε ενδεχομένως να πρέπει να αναζητήσουμε διαφορετικούς/εναλλακτικούς τρόπους ή λύσεις για να επικοινωνούμε σωστά και μαζικά με τον κόσμο μας.

Όσοι θα ήθελαν να μάθουν με ακρίβεια τις θέσεις μας όπως τις μεταφέραμε την περασμένη Τρίτη, μπορούν να το κάνουν μέσω των δύο ακόλουθων συνδέσμων.

Γραπτές δηλώσεις: https://bit.ly/3alyHL4Ηχητικό δηλώσεων: https://bit.ly/3oNZyYV

Comments are closed.

echo do_shortcode( '[contact-form-7 id="891" title="Newsletter"]' ); ?>