28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Ντοναρούμα: Τρελή γκάφα εν μέσω «γιούχας» από το «Σαν Σίρο» σε κάθε επαφή! (vids)

Ντοναρούμα: Τρελή γκάφα εν μέσω «γιούχας» από το «Σαν Σίρο» σε κάθε επαφή! (vids)

By on 7 Οκτωβρίου, 2021 0 1296 Views

Οι Μιλανέζοι φίλαθλοι αποδοκίμαζαν σε κάθε ευκαιρία, από την προθέρμανση κιόλας τον Τζίτζι Ντοναρούμα, ο οποίος «λύγισε» και υπέπεσε σε ανεπίτρεπτο λάθος για την κλάση του δίχως για καλή του τύχη να στοιχίσει στους Ατζούρι.

Μερίδα σκληροπυρηνικών οπαδών της Μίλαν είχαν κάνει ξεκάθαρα τα συναισθήματά τους απέναντι του από την παραμονή της επιστροφής του στο Μιλάνο.Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα και η φυγή του ως ελεύθερος με προορισμό την Παρί Σεν Ζερμέν δεν ξεχνιούνται στον ιταλικό Βορρά, ακόμη κι αν ο ίδιος αναδείχθηκε MVP του Euro, βοηθόντας καταλυτικά στην επιστροφή της εθνικής Ιταλίας στην κορυφή της Ευρώπης.

Κι αυτό το σκηνικό αποδοκιμασιών δεν άλλαξε ούτε στο χορτάρι του «Σαν Σίρο». Από τη στιγμή που έκανε την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο για προθέρμανση αλλά και κάθε φορά που έπαιρνε μπάλα στο ματς με την Ισπανία, ο 22χρονος κίπερ δεχόταν «γιουχαρίσματα» από την εξέδρα, με την ατμόσφαιρα να τον επηρεάζει στο 18΄, όταν και η μπάλα έφυγε μέσα από τα χέρια του μετά το φαλτσαριστό σουτ του Ογιαρθάμπαλ. Σε ένα λάθος που για καλή του τύχη δεν κόστισε στους Ατζούρι το γκολ, αφού η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και απομακρύνθηκε από τον Μπονούτσι σε δεύτερο χρόνο.

https://twitter.com/i/status/1445828869685014528