19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Νιούκαστλ: Ντελίριο των οπαδών για τη μεταβίβαση στους Σαουδάραβες (vids)

Νιούκαστλ: Ντελίριο των οπαδών για τη μεταβίβαση στους Σαουδάραβες (vids)

By on 7 Οκτωβρίου, 2021 0 1190 Views

«Τρελοί» πανηγυρισμοί έξω από το «St. James’ Park» από τους οπαδούς της Νιούκαστλ, οι οποίοι γιορτάζουν για τη μεταβίβαση του συλλόγου από τον Μάικ Άσλεϊ στο πάμπλουτο fund της Σαουδικής Αραβίας.

Οι φίλοι της Νιούκαστλ περίμεναν χρόνια αυτή τη στιγμή και πλέον τη ζουν στο έπακρο. Μετά από 14 χρόνια, ο αμφιλεγόμενος και διόλου αρεστός προς το κοινό, Μάικ Άσλεϊ αποτελεί παρελθόν, με τον σύλλογο να περνά σε νέα εποχή, υπό το fund του Πρίγκηπα της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν και της περιουσίας των 350 δισεκατομμυρίων ευρώ!

Μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση που είχε «κολλήσει» για λόγους αξιοπιστίας και κυριότητας τον Ιούλιο του 2020, η Premier League έδωσε το «πράσινο φως» για την επικύρωση του deal και χιλιάδες φίλοι της Νιούκαστλ βρέθηκαν από νωρίς το απόγευμα έξω από το «St. James’ Park» περιμένοντας τα μεγάλα νέα. Μόλις βγήκε «λευκός καπνός», ακολούθησε… πανδαιμόνιο.

Καπνογόνα, συνθήματα, χοροί και ξέφρενοι πανηγυρισμοί, με μερίδα των οπαδών να φωνάζει στις κάμερες του Sky Sports πως «πήραμε τον σύλλογο μας πίσω».