19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΑΒΙΟ:Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα Τιμούρ!Μήνυμα από τη Βραζιλία από το μεγάλο αστέρι του ποδοσφαίρου

ΣΑΒΙΟ:Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα Τιμούρ!Μήνυμα από τη Βραζιλία από το μεγάλο αστέρι του ποδοσφαίρου

By on 6 Οκτωβρίου, 2021 0 3943 Views

Ο Σάβιο Μπορτολίνι μίλησε στην εκπομπή «Ανόλα στη φόρα» για την παρουσία του στην Ανόρθωση ευχαριστώντας τον Τιμούρ Κετσπάγια

Ο προπονητής της Ανόρθωσης δέχθηκε τις ευχαριστίες του Βραζιλιάνου, ενώ είπε τα καλύτερα για τον επαγγελματισμό του Σάβιο.

«Το χαιρετισμό μου σε όλους από τη Βραζιλία. Για μένα υπήρξε μια εποχή πολύ ξεχωριστή στη ζωή μου. Θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα και έναν ξεχωριστό χαιρετισμό στον προπονητή μου Τιμούρ. Όλη μου την αγάπη, τον θαυμασμό και τον σεβασμό μου. Υπήρξε πάρα πολύ σημαντικός ο χρόνος που αγωνίστηκα στην Ανόρθωση. Υπήρξε μια πολύ καλή εποχή. Μια περίοδος πολύ ξεχωριστή, που παίξαμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα Τιμούρ, ήσουν ξεχωριστός και σημαντικός για μένα. Με βοήθησες να μην αγχώνομαι στο γήπεδο και αυτό ήταν βασικό για μένα. Ένα φιλί σε όλους από τη Βραζιλία. Όλη μου την αγάπη στον Τιμούρ. Τους χαιρετισμούς μου και μια αγκαλιά».

Η αντίδραση του Τιμούρ, ο οποίος ξαφνιάστηκε με την έκπληξη: «Ηταν μεγάλος και φοβερός παίκτης, που κατέκτησε τρία Τσάμπιονς Λιγκ. Ένα παιδί-χρυσάφι. Ήρθε στην Ανόρθωση και εγώ χαίρομαι που βλέπω τέτοιους παίκτες που έχουν κερδίσει τα πάντα να είναι σωστοί στη δουλειά τους και δεν έχει σημασία που έχει έρθει. Τέτοιους ανθρώπους χρειάζομαι στην ομάδα μου. Στη συνέχεια, τραυματίστηκε και δεν μπόρεσε να μας βοηθήσει».

«Χαίρομαι όταν βλέπω τέτοιους παίκτες, μεγάλους παίκτες που έχουν κερδίσει τα πάντα αλλά είναι σωστοί στη δουλειά. Δεν έχει σημασία ότι έπαιζε στη Ρεάλ και πήρε τρία Τσάμπιονς Λιγκ. Ήρθε στην Κύπρο να παίξει στην Ανόρθωση και τη δουλειά την έκανε όπως στη Ρεάλ. Τέτοιους ανθρώπους θέλω στην ομάδα».

Πως ήρθε ο Σάβιο στην Κύπρο: «Μας είχαν πάρει τηλέφωνο ότι ενδιαφέρετε να έρθει και τους είπαμε και εμείς 10 φορές θέλουμε. Εγώ χαίρομαι ότι έχω ζήσει κι άλλους μεγάλους παίκτες από την Ανόρθωση και σαν συμπαίκτες και σαν προπονητής. Πολλά από αυτά τα παιδιά πετύχανε. Ελπίζω να το κάνουμε και τώρα. Πήραμε το Κύπελλο, μπήκαμε στους ομίλους, τώρα έχουμε και το πρωτάθλημα και ελπίζουμε να πάει όπως θέλουμε».

Για τη δήλωση του Σάβιο ότι τον βοήθησε να μην αγχώνεται: «Φαντάσου παίκτης τέτοιου βεληνεκούς. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, δεν έχει σημασία το επίπεδο, αν είσαι σε ομάδα για πρωτάθλημα ή για διαβάθμιση. Πάντα υπάρχει αγωνία, δεν μου αρέσουν οι παίκτες που δεν τους νοιάζει αν παίξουν. Ο Σάβιο ήταν ένας από αυτούς παρόλο που ήταν 36 χρονών και ήρθε και πρόσφερε μέχρι να τραυματιστεί. Ήταν παράδειγμα για τους άλλους παίκτες».