29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Επτά παίκτες με τις Εθνικές ομάδες

By on 6 Οκτωβρίου, 2021 0 3270 Views

Ενημέρωση από την Ανόρθωση:

Στο προσκήνιο ξανά οι Εθνικές ομάδες αυτές τις μέρες, αφού τα πρωταθλήματα διακόπηκαν για να συνεχιστούν τα προκριματικά του Μουντιάλ στις διάφορες ζώνες και να διεξαχθεί η τελική φάση του Nations League στην Ευρώπη.

Με τη δράση να ξεκινά απόψε, με τον ημιτελικό του Nations League Ιταλία-Ισπανία στο «Σαν Σίρο», καταγράφουμε εμείς τις υποχρεώσεις που έχουν οι δικοί μας ποδοσφαιριστές.

Αρχή με τη δική μας ομάδα, όπου τρεις ποδοσφαιριστές μας πήραν κλήση από τον κ. Νίκο Κωστένογλου στην Ανδρών της Κύπρου. Κωστάκης Αρτυματάς, Ανδρέας Αβραάμ και Μάριος Αντωνιάδης θα αντιμετωπίσουν στην «ΑΕΚ Αρένα» τις Κροατία (8/10) και Μάλτα (11/10) αντίστοιχα.

Άλλοι δυο ποδοσφαιριστές μας, Ανδρέας Χρυσοστόμου και Μιχάλης Ιωάννου, κλήθηκαν από τον κ. Γιάννο Οκκά για τον αγώνα με την Ελλάδα στο «Δασάκι» την Τρίτη 12 Οκτωβρίου. Στην κλήση και ο Δανιήλ Παρούτης που ανήκει στην ομάδα μας και αγωνίζεται φέτος ως δανεικός στον Ερμή.

Όπως πάντα στις κλήσεις του κ. Βίλι Σανιόλ και ο τερματοφύλακάς μας Γκιόργκι Λόρια για τα παιχνίδια της Γεωργίας με Ελλάδα (9/12) και Κόσοβο (12/12). Σταθερά στις επιλογές του κ. Μάρκου Κανέρβα και ο Πάουλους Αραγιούρι. Οι «Huuhkajat» παίζουν εντός με Ουκρανία (9/12) και εκτός με Καζακστάν (12/12).

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές μας επιστρέφουν την Πέμπτη(7/10) στο προπονητικό μας κέντρο «Α. Καρράς» όπου θα ξεκινήσουν προετοιμασία για τη συνέχεια των υποχρεώσεών μας σε Κύπρο και Ευρώπη.