26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

Η επόμενη επανάσταση…θα είναι για κατάργηση του VAR

By on 4 Οκτωβρίου, 2021 0 1293 Views

Με Κύπριους στο VAR έγινε επανάσταση για να φέρουμε ξένους στο VAR…Τώρα αρχίζει η επανάσταση εναντίον των ξένων γιατί δεν μας αρέσουν οι παρεμβάσεις τους…

Ακόμα να συνειδητοποιήσουν όλοι ότι το VAR ήρθε στο ποδόσφαιρο για να βοηθήσει την διαιτησία στις ξεκάθαρες λανθασμένες αποφάσεις του διαιτητή και όχι για να αποφασίζει αυτό που συμφέρει σε κάθε ομάδα και όπως τα βλέπει κάθε παράγοντας ή οπαδός μιας ομάδας. Δεν θα λύσει όλα τα προβλήματα το VAR.Θα διορθώσει κάποια ξεκάθαρα λάθη που δεν σηκώνουν δυο και τρεις ερμηνείες… Θα γίνουν ενδεχομένως και λάθη από τους βαρίστες, Κύπριους ή ξένους. Για τους Κύπριους υπήρχε προκατάληψη και αμφισβήτηση. Τώρα αμφισβητούνται οι ξένοι …Σε άλλες χώρες το VAR παρεμβαίνει ελάχιστα, ελέγχει γρήγορα και δεν παρεμβαίνει  όταν δεν υπάρχει ΞΕΚΑΘΑΡΟ λάθος από τον διαιτητή.

Στην Κύπρο θέλουμε να τα εξετάζουν όλα και να αποφασίζουν με βάση το συμφέρον της ομάδας μας Όταν μας ευνοεί το VAR είναι  καλό…Όταν δεν μας ευνοήσει είναι άχρηστοι..

Κάποια στιγμή θα έρθουν τα ρομπότ να αποφασίζουν μέσα από την τεχνολογία…Και τότε εδώ στην Κύπρο θα αμφιβάλλουμε αν θα είναι σωστές οι αποφάσεις αν δεν είναι ευνοϊκές για την ομάδα μας.

Αυτή είναι η νοοτροπία μας και η κουλτούρα μας…Αν δεν αλλάξουμε μυαλά είτε Κύπριοι είτε ξένοι στο VAR τα ίδια θα έχουμε! Δυστυχώς…Η αλήθεια είναι πάντως ότι χωρίς VAR ή με Κύπριους στο VAR κάποια αποτελέσματα θα ‘ήταν διαφορετικά και κάποιες  κόκκινες δεν θα τις βλέπαμε ποτέ!!

Μετά τις επαναστάσεις ενάντια στους Κύπριους και ξένους μέχρι να εμφανιστούν εξωγήινοι ή τα ρομπότ θα ακολουθήσει η επανάσταση για κατάργηση του VAR στην Κύπρο. Να το θυμάστε…