20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Περίπατος στο Δασάκι για τον Άρη με Σπόλιαριτς και Στεπίνσκι

Περίπατος στο Δασάκι για τον Άρη με Σπόλιαριτς και Στεπίνσκι

By on 2 Οκτωβρίου, 2021 0 17680 Views

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ματίγια Σπόλιαριτς που πέτυχε δύο γκολ και τον Στεπίνσκι να συνεχίζει απ’ εκεί που σταμάτησε στον αγώνα με την Ανόρθωση σκοράροντας ακόμη ένα, ο Άρης είχε ένα εύκολο πέρασμα από το Δασάκι, επικρατώντας του Εθνικού με 3-0!

Μετά το 3-2 επί της «κυρίας», είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα της Λεμεσού, με την οποία ανήλθε στην τρίτη θέση με 10 βαθμούς! Έβγαλε αντίδραση ο Άρης μετά τον αποκλεισμό-σοκ στο κύπελλο και δικαιούται να αντιμετωπίζει τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Αντιθέτως, η ομάδα της Άχνας παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις ένα βαθμό, μετρώντας τέσσερεις ήττες στις πρώτες πέντε αγωνιστικές.

Μέσα σε έντεκα λεπτά στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης πήρε ισχυρό προβάδισμα. Ο Στεπίνσκι άνοιξε το σκορ στο 11’ με δυνατό σουτ εντός περιοχής, ενώ στο 22’ ο Σπόλιαριτς εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Μπογκατίνοφ κι από κοντά με πλασέ διπλασίασε το σκορ για την ομάδα του.

Ο αγώνας ουσιαστικά τελείωσε στο 59’, όταν ο Σπόλιαριτς νίκησε τον τερματοφύλακα του Μπογκατίνοφ σε τετ α τετ, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Ο Εθνικός δεν μπόρεσε ποτέ ουσιαστικά να αντιδράσει και ο Άρης, ο οποίος ήταν απόλυτα αποτελεσματικός, πήρε μία μεγάλη νίκη, την τρίτη συνολικά στο πρωτάθλημα και δεύτερη μακριά από τη Λεμεσό (μετά το 2-1 επί του Ολυμπιακού στο ΓΣΠ στην πρεμιέρα).

ΕΘΝΙΚΟΣ: Μπογκατίνοφ, Πηλέας, Άδωνη, Χολ, Ταράσοφς (46′ Φόλπρεχτ), Περατικός, Κουντόμπιακ, Ζάκπα (46′ Φλοριάν), Γκόρουπετς (28′ Ασούμπρε), Αράζ (28′ Ελουντού/66΄’ Ιωάννου), Μ. Ηλία.

Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Κ. Ηλία, Ασούμπρε, Ιωάννου, Φλοριάν, Κυπριανού, Φόλπρεχτ, Μωϋσέως, Σαββίδης, Κουμής, Ελουντού.

ΑΡΗΣ: Βάνα, Γκαρσία, Καζού (62′ Μπαμπίτσκα), Σίλντενφελντ, Γιάγκο, Κβάσιουκ (78′ Σικόρσκι), Πατσέκο (42′ Ντελμίρο), Μουσουντά, Σιμιόν, Σπόλιαριτς (78′ Φράγκος), Στεπίνσκι.

Στον πάγκο: Παπαστυλιανού, Σωφρονίου, Λόπες, Μπράουν, Σικόρσκι, Ντελμίρο, Ανδρέου, Φράγκος, Ελευθερίου, Ματθαίου, Μπαμπίτσκα, Ιωσηφίδης.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φλοριάν / Σίλντενφελντ, Σπόλιαριτς (3η)

Διαιτητής: Δημητρίου Βασίλης

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ηροδότου Ξένια

4ος Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης

VAR: Giacomelli Battiston Piero

AVAR: Γεωργίου Παύλος

Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης